Multimediální NTB na hry, limit 23000 vč. DPH
alfah4ns: no ten Acer není problém, po slevě 24200, to by šlo...
Digitální výstup - nevím ani, k čemu to je Znamenalo by to komplikace kdybych třeba k ntb chtěl dokoupit velké LCD?
Jinak ten asus krom zpracování (dá se říct, že po většinu času bude na stalo, připojenej na klávesnici apod. takže ntb moc namáhat nebudu) taky ujde?
Díky
Digitální výstup - nevím ani, k čemu to je Znamenalo by to komplikace kdybych třeba k ntb chtěl dokoupit velké LCD?
Jinak ten asus krom zpracování (dá se říct, že po většinu času bude na stalo, připojenej na klávesnici apod. takže ntb moc namáhat nebudu) taky ujde?
Díky
pokud ten acer tm 5730g neni problem, sel bych do nej, za ty penize neni pevnejsi notebook se srovnatelnym grafickym vykonem, i viko lcd je patricne tuhe, takze se nemusis bat napr. poskozeni displeje nebo otlaceni klavesnice na displej, pokud bys to nekam prenasel, proste si precti tu recenzi tady na notebook.cz a uvidis. pokud bych chtzel vykon, kvalitu tela a nemel treba na hp elitebook, sel bych do nej taky
graficky vystup - muze byt bud analogovy - tzn. digitalni sygnal se prfevede jeste v notebooku na analogovy a v lcd zpatky na digital - je nachylnejsi na rusive vlivy okoli, na kvalitu kabelu, tech prevodniku atd... muze byt problem napojit treba monitor s rozlisenim wuxga
digitalni vystup - HDMI / DVI / displayport - nic se neprevadi, proste primo dighitalni signal z grafiky jede kabelem do lcd a to ho zobrazi.
neni problem pripojit i nejvyssi rozliseni, ktere vystup utahne (vetsinou zminovane wuxga - 1920x1200
graficky vystup - muze byt bud analogovy - tzn. digitalni sygnal se prfevede jeste v notebooku na analogovy a v lcd zpatky na digital - je nachylnejsi na rusive vlivy okoli, na kvalitu kabelu, tech prevodniku atd... muze byt problem napojit treba monitor s rozlisenim wuxga
digitalni vystup - HDMI / DVI / displayport - nic se neprevadi, proste primo dighitalni signal z grafiky jede kabelem do lcd a to ho zobrazi.
neni problem pripojit i nejvyssi rozliseni, ktere vystup utahne (vetsinou zminovane wuxga - 1920x1200
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
tak posledni problem:
asus
myslíte (myslíš alfa4ns), že se teda radší vyplatí připlatit si za ten Acer?
Je to boj:
ACER:
lepší šasi
ASUS
lepší frekvenci ramek (667 < 800)
rozlišení LCD (1280 < 1440)
o 1600 levnější
frekvence CPU je asi zanedbatelna, stejne jako myš a brašna v ceně...
To je dilema a mám poslední den na rozhodnutí...
asus
myslíte (myslíš alfa4ns), že se teda radší vyplatí připlatit si za ten Acer?
Je to boj:
ACER:
lepší šasi
ASUS
lepší frekvenci ramek (667 < 800)
rozlišení LCD (1280 < 1440)
o 1600 levnější
frekvence CPU je asi zanedbatelna, stejne jako myš a brašna v ceně...
To je dilema a mám poslední den na rozhodnutí...
Naposledy upravil(a) Restin77 dne 27 úno 2009 20:21, celkem upraveno 1 x.
nevim, osobne mi m51moc pevna neprijde, hl. viko displeje. to rozliseni je zas fakt, wxga je docela malo... asi nemas doma externi displej, co?
btw, myslis, ne myslite
btw, myslis, ne myslite
kazdy velky byk byl jednou tele
Displej právě nemám, teď si ničím oči u CRT...
No s tím víkem a šasi nevím, měl jsem asus F3Ka, taky to byl myslím plasťák, přenášel jsem ho docela často a problémy jsem neměl... S tímhle neplánuju moc chodit ven, ale zase vydržet něco by mohl (a měl)...
PS: to mělo být "myslíš ty", "myslíte ostatní"
EDIT: ještě pro lepší srovnání:
porovnání
(kvuli | je hnusný odkaz, pardon)
No s tím víkem a šasi nevím, měl jsem asus F3Ka, taky to byl myslím plasťák, přenášel jsem ho docela často a problémy jsem neměl... S tímhle neplánuju moc chodit ven, ale zase vydržet něco by mohl (a měl)...
PS: to mělo být "myslíš ty", "myslíte ostatní"
EDIT: ještě pro lepší srovnání:
porovnání
(kvuli | je hnusný odkaz, pardon)
onne píše:Restin77: jinak vyhni se takovým těm obchodům, které jsou už na první pohled divné.. nehledej nejnižší cenu..
Nehledám nejnižší cenu (např. fajnceny - tam se mi líbí hledání), myslel jsem, že mironet nepatří mezi takové ty neseriózní obchody? Zatím s ním mám dobré zkušenosti, nízká cena je způsobena studentskou slevou... Nebo myslíte, že mám radši ntb koupit v czc nebo v takovém eshopu?
to Gogo: díky za názor, stejný jako od alfah4ns, narozdíl ode mě tomu rozumíte a jste odborníci, tím pádem ACER >>> ASUS
Já nejsem bohužel žádný profík, ale co tenhle? http://www.alza.cz/acer-aspire-6930g-64 ... 108443.htm
Právě nevím jestli má ten 1GB na grafice nějaký význam....
Právě nevím jestli má ten 1GB na grafice nějaký význam....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“