GTA 4
Takze dnes budu psat email (nebo ICQ ktery tam maj uvedeny)
jakou cenu by mi dali. CO si myslite o rozdilu mezi 9800M GTS a 9800M GT? podle notebookcheck.cz se neda moc ridit, v 3DMark je lepsi GTS ale v hernich testech (starych ale prece) je lepsi prave GT. Vykonove je silnejsi asi o 5% podle toho grafu. Takze se nevyplati dat dalsich 4500 za 5% vykonu.
Otazka dalsi? Jaky CPU by melo takovou grafiku utahnout. Bude stacit
P8400 nebo musim mit P8700 (T9600) ?
4GB DDR3 jsou krasne. Rad bych nejaky idealni konfiguraci, podam report co mi napisou.
K tomu SSD - souhlasim ze je to mrhani
jakou cenu by mi dali. CO si myslite o rozdilu mezi 9800M GTS a 9800M GT? podle notebookcheck.cz se neda moc ridit, v 3DMark je lepsi GTS ale v hernich testech (starych ale prece) je lepsi prave GT. Vykonove je silnejsi asi o 5% podle toho grafu. Takze se nevyplati dat dalsich 4500 za 5% vykonu.
Otazka dalsi? Jaky CPU by melo takovou grafiku utahnout. Bude stacit
P8400 nebo musim mit P8700 (T9600) ?
4GB DDR3 jsou krasne. Rad bych nejaky idealni konfiguraci, podam report co mi napisou.
K tomu SSD - souhlasim ze je to mrhani
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Michal27 tak to je jasne ale pokud nejde o penize a nechce koupit ssd za par supu ktere jsou vlastne jen flesky do sata portu ale kvalitni SSD a penize na to ma tak zase proc si to nedoprat? Ovsem pokud pojede na mrhani penez tak to je protoze krom linuxu SSD moc OS nevyuzije jedine az W7 ktery ma byt na to idealni...
Kadera.J Neboj CPU ti bude urcite stihat zase takova palba to neni a pokud jde o herni notes tak DDR3 jsou taky k nicemu protoze pro FPS je nejlepsi nizsi latence nez rychlost ramek protoze tam slouzi jen ramka pro odpad vetsina je nahrana v gpu a jen to co se predava mezi cpu a gpu musi byt rychle odpalkovano takze neni dulezity takt ale latence
K GPU rozdil cca 1-2% v realu ve hrach a to jeste jak kdy na jake strane nekdy je ta GT lepsi v nekterych hrach proste lehce upravena GPU za vice penez podstatne zase marketing soudruhu nvidie
Kadera.J Neboj CPU ti bude urcite stihat zase takova palba to neni a pokud jde o herni notes tak DDR3 jsou taky k nicemu protoze pro FPS je nejlepsi nizsi latence nez rychlost ramek protoze tam slouzi jen ramka pro odpad vetsina je nahrana v gpu a jen to co se predava mezi cpu a gpu musi byt rychle odpalkovano takze neni dulezity takt ale latence
K GPU rozdil cca 1-2% v realu ve hrach a to jeste jak kdy na jake strane nekdy je ta GT lepsi v nekterych hrach proste lehce upravena GPU za vice penez podstatne zase marketing soudruhu nvidie
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Damianus: Koukam ze problematice SSD disku rozumis jako koza petrzeli. Visty uz si s SSD rozumi pomerne dobre. XP jsou s SSD nepouzitelne bez uprav. Ale drobne zasahy do registru je nutne udelat i u Win7 aby slapali ok. A ona i ta levna velka flashka je rychlejsi nez jakykoliv HDD. Ale az ty drahe jsou rychlejsi nekolikanasobne..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak pane chytry takze jsem nepsal ze aby SSD mel smysl tak to musi byt ty nove generace drahe pak jsou rychle! Pomerne rozumi ano kdyz si neco koupim chci at to jde pouzivat na 100% a ne at si to jakz takz rozumi! Ano XP a SSD mrtva zalezitost ani upravy to uz nenapravi tam se zdima z posledniho. W7 neni porad dokoncen a verim ze MS po natlaku intelu tutu technologi uz plne implementuje do finalni verze. Jinak jsem si nevsim ze by ty SSD co jsem mel doma byly nejak zazracne rychle ale to byly ty opravdu levne a o tech jsem taky mluvil kde neslo poznat zda to je ssd a nebo obyc magneticky disk
Damianus: Jsi natvrdly, nebo co? SSD a XP muze byt naproste stejne ryhcle, jako SSD a Vista. Musis ale umet naformatovat a otweakovat system a pouzivat virtualni disk. Ja nevim, co tys doma mel, nebo ne, ale muzu te ujistit, ze vsechno jde, kdyz se chce.
Na smeruji te na OCZ forum, kde nejsou takove trubky, jako jsi ty a snad pochopis to, co se tam pise. Ty jsi tzv. ruler of the world. Vsechno znas, vsemu rozumis, vid.
Na smeruji te na OCZ forum, kde nejsou takove trubky, jako jsi ty a snad pochopis to, co se tam pise. Ty jsi tzv. ruler of the world. Vsechno znas, vsemu rozumis, vid.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
a zaty ty jsi pekny mamlas kdyz nepochopis ze tu nikdo nechce pouzivat hafo softu a zbytecne upravovat system kdyz vetsina na to nema ani znalosti coz ty urcite mas verim ze sis i preprogramoval jadro XP a buhvi co ale ze 99% uzivatelu chce strcit tam SSD disk a pracovat! Takze pane geeku bezte si tlachat na OCZ forum kde budete spoustet GTA 4 na XP z virtualniho disku
Ano, jenze jak jsem napsal do threadu o SSD. Kdo nechce nic upravovat, at si SSD MLC nekupuje. A nemam zadne znalosti. Staci jen klikat jak cvicena opice, podle navodu na OCZ foru. Tak nevim, co tu resite. Zvladne to kazdy. A nezasirej Damianusi vlakno chytryma vyplodama tve chore mysli. Rekl jsem, ze u herniho notebooku je SSD zbytecna investice a tecka. Pokud se ti to nelibi, neni to moje vec. A pokud mas nejake realne zkusenosti s SSD, tak te nasmeruji do jineho vlakna, kde se tve poznatky zuzitkuji. Jiste mas spoustu screenu a zajimavych mereni, na ktere jsem nejen ja zvedav.
S Michalem málokdy souhlasím, ale tentokrát musím, ke GTA : Neví někdo jak nastavit grafiku??? Myslím tím txt launch, dá se tam něco doplnit a po té se dá najet na rozšířené menu nastavení grafiky....vím že to jde, našel jsem návod jen u mé instalace mi chybí ta složka ve které to podle návodu má být, problém může být v tom, že mám i verzi, kdyby někdo věděl tak dík
MSI GT735
Notebook na GTAIV
Damianus píše:
Tak jsem si s nema psal. Mile me prakvapili a za cca 50K
mi nabidli procesor ktery ani neni v nabidce T9500 2,6GHz
9800M GTS 512MB a 4GB DDR3, disk 250GB 7200RPM - pry vitez testu
na toms hardware, tak nevim jestli je to dalsi marketingovej blabol nebo ne ale myslim ze 7200RPM je samo o sobe super. K tomu brasnu 2gb flashku a razer lachesis Na otazku jestli pry pojede GTAIV mi rekli, ze je to nejvykonejsi 15 palcovy notebook na svete a ze to pojede v nativnim 1680x1050 na med-high.
Ted jen sehnat dalsich 10K, jelikoz jsem mel uplne jinou hranici cenovou na notebook ktery by GTAIV zvladal. Damius, jeste mi rekni, zda jde vymenit graficka karta do notebooku. Pry mi vymeni grafiku za nejakou lepsi treba za rok. (napis mi asi SZ, tohle je uz offtopic)
Pokud tam cpou stolní komponenty tak ti ji vymění, jinak nelze nebo spíš lze ale běžný smrtelník nelze....někde je tady téma o výměně GK v NT, podle typu MXM lze, ale počítej že cena takto výkonné GK do NT bude adekvátní výkonu té GK na poli NT GK plus otázka jak mají provedené chlazení........ o mém NT říkají že se hřeje, já si to nemyslím, ale jsem zvědavej co řeknou na ten tvůj podle těch komponent
MSI GT735
Tziky píše:Pokud tam cpou stolní komponenty tak ti ji vymění, jinak nelze nebo spíš lze ale běžný smrtelník nelze....někde je tady téma o výměně GK v NT, podle typu MXM lze, ale počítej že cena takto výkonné GK do NT bude adekvátní výkonu té GK na poli NT GK plus otázka jak mají provedené chlazení........ o mém NT říkají že se hřeje, já si to nemyslím, ale jsem zvědavej co řeknou na ten tvůj podle těch komponent
http://www.goldmax.cz/goldmax_notebook_ ... ecifikace/
je to MXM module. Takže to znamena ze to jde? Ze mi ji pak vymeni za lepsi ?
Jo,mozna mu to udelaji, ale nechci videt tu sumu Do stolniho kompu koupis za pet papirku kartu, ktera tuhle mobilni 9800 roznese na kopytech. Prijde mi to jako nanejvys nesmyslna investice - notebook na hry a kazdy rok ho uprgradovat. Ale pokud ty penize mas, tak ti fandim. Mit padesat tisic, tak si taky radsi koupim tohle, nez je vyhodit oknem. Ale mozna bych je dal na zachranu tulenu a udelal bych lepe.