Zdravím, kamarád má problém s notebookem Asus A6T. Když ho zkusím zapnout tak se rosvítí kontrolka, noťas 2x tiše pípne a vypne se, displej ani neblikne.
Je možný že je to harddiskem? Měl s ním nějaký problémy už delší dobu a když jsem mu řekl, ať honem zazálohuje to nejdůležitější, tak mi během dne zavolal že je noťas kaput.
Myslím si že je to tím diskem, ale protože vůbec nenaběhne bios tak si nejsem jistej.
Jo a abych nezapoměl cca. před 14 dny se mu podařilo do něj vylít čaj, pořádně sme ho vysušily, očistily lihem a zase začal fungovat.
A6T - nenaběhne ani bios
A6T - nenaběhne ani bios
Naposledy upravil(a) romusCZ dne 02 bře 2009 18:01, celkem upraveno 1 x.
Toshiba A200-23W, T7500 2,2GHz, 4GB RAM, Radeon HD2600(512MB), 2x200GB HDD, Windows 7 Pro 64bit + ext. 24" LCD Samsung P2450H
Zkusil sem teda vyndat disk a nijak to nepomohlo, taky už to vidím na totálku, ten noťas má i nějakej samostatnej přehrávač CD, co funguje i bez zapnutí samotnýho notebooku a ten taky nefunguje.
Čím přesně se to čistilo to vážně nevím, ale myslím že to byl líh, já v tom prsty neměl.
Čím přesně se to čistilo to vážně nevím, ale myslím že to byl líh, já v tom prsty neměl.
Toshiba A200-23W, T7500 2,2GHz, 4GB RAM, Radeon HD2600(512MB), 2x200GB HDD, Windows 7 Pro 64bit + ext. 24" LCD Samsung P2450H