Máte už Windows Vista?
-
- guru
Zdravim,
mam mesic Satellite A100-599 s ViHP a max spokojenost. Nic se neseka, varovny hlasky taky temer neznam, coz u XP bylo docela castejsi a na nove rozmisteni nejakych polozek si clovek taky zvykne rychle. Graficky je to rozhodne zajimavejsi, jak XP. Jedina velika vytka je k rychlosti startovani a vypinani.. to je tragedie. A to jsem uz povypinal nekolik veci po spusteni, ale moc to nepomohlo Start trva priblizne minutu a to se teprv potom prihlasuje icq, nahodi postranni panel atd. Zda se mi to na novy system dlouho, na XP jsem startoval za polovicni casy. Pri vypinani je to podobne, ale mozna je to vsechno jen mym nastavenim a programama, co to vsechno brzdi
mam mesic Satellite A100-599 s ViHP a max spokojenost. Nic se neseka, varovny hlasky taky temer neznam, coz u XP bylo docela castejsi a na nove rozmisteni nejakych polozek si clovek taky zvykne rychle. Graficky je to rozhodne zajimavejsi, jak XP. Jedina velika vytka je k rychlosti startovani a vypinani.. to je tragedie. A to jsem uz povypinal nekolik veci po spusteni, ale moc to nepomohlo Start trva priblizne minutu a to se teprv potom prihlasuje icq, nahodi postranni panel atd. Zda se mi to na novy system dlouho, na XP jsem startoval za polovicni casy. Pri vypinani je to podobne, ale mozna je to vsechno jen mym nastavenim a programama, co to vsechno brzdi
-
- Moderátor
Já Visty zkoušel na svém starém notebooku a startovalo to skoro stejně rychle jako XP. Dokonce plocha naskočila ještě rychleji a přestože se ještě věci nahrávaly, tak už šlo se systémem pracovat, což byl u XP problém - ty byly během startování téměř nepoužitelné do doby, než se všechno nahrálo.
Problém byl s vypínáním, které trvalo 2x tak dlouho než u XP.
Tak prostě budu uspávat a bude.
Problém byl s vypínáním, které trvalo 2x tak dlouho než u XP.
Tak prostě budu uspávat a bude.
-
- občas něco napíše
Vypinani je otrava, zapinani je na stejne urovni jako XP.
Dnes dokoupeno 1G ram - celkem 2G - prace je o dost sviznejsi!
edit - Kdo tu ma Visty a Core 2 Duo (T5600)? Piska vam taky procesor, kdyz je idle? Nevi nekdo co s tim? Podle zahranicnich for s tim nedelaji nic ani v servisu...
Dnes dokoupeno 1G ram - celkem 2G - prace je o dost sviznejsi!
edit - Kdo tu ma Visty a Core 2 Duo (T5600)? Piska vam taky procesor, kdyz je idle? Nevi nekdo co s tim? Podle zahranicnich for s tim nedelaji nic ani v servisu...
Sony Vaio SZ320P
Tak na mem XPS M1201 Visty vydrzely dva dny. Neni to zly system, je dobry, inovativni, pracuje se mi s nim mnohem lepe nez s XPckama, ale...ALE SAKRAPRACE KOMPAIBILITA A DOSTUPNOST OVLADACU JE MIZERIE MIZERNA. Proste nerozumely si s moji dvbtv kartou (mediacenter ano, ale zase nema takove funkce, co dodavany SW a navic v MC nefunguje ovladac :-/ ). Videokodeky pro prehravani DivX a Xvid jsou nedotazene, mnohdy preskakovani na ruzne pozice ve filmu koncilo krachem prehravace (at uz GOM, MPC, WinDVD 8 atd.). Ale jinak bych si je tam nechal. Holt budu muset pockat na SP 1
-
- občas něco napíše
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“