HP 550
HP 550
Mam notebook HP 550 ale nedostal jsem k nemu zadne ovladace mam na nem originalni windows HP home ale nemuzu najit na netu zadne ovladace prosim pomozte mi na hp.cz http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... g=cs&cc=cz
jsem nenasel zadne na win. XP home predem diky vsem za pomoc!
jsem nenasel zadne na win. XP home predem diky vsem za pomoc!
tady jsou vsechny ovladace: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... D=1093#120
Mam je postahovat uplne vsechny nebo treba kdyz je u Driver - Network 5 ovladacu mam stahnout jen jeden? (popripade jaky)?
Mam je postahovat uplne vsechny nebo treba kdyz je u Driver - Network 5 ovladacu mam stahnout jen jeden? (popripade jaky)?
-
- píše často
a tos s XP home koupil? ona se 550 prodava i s touto verzi? resp. nevim o tom ze by se prodavala vubec s XP... Co vim, tak byla s FreeDOSem, bez OS nebo s Vistou Basic nebo Business... kazdopadne - rekni jakou mas wifi kartu, intel/broadcomm, dle toho pak stahuj ovladace. a chipset? 965GME nebo 960GLE (ikdyz to je vlastne jedno..)? vicemene vsechny ovladace stahni ze stranek intelu...
EDIT: (mozna by bylo dobre toto presunout do sekce HP
)
EDIT: (mozna by bylo dobre toto presunout do sekce HP

Apple Macbook Pro 13"
Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside
Bylo u toho nejake cd FreeDOS ale stim jsem nic nedelal... ja koupil ten notebook bez OS a misto Visty jsem si koupil XP Home protoze se mi zdaji lepsi...
Jak zjistim jakou tam mam wifi kartu? neni nahodou nejaky pack ovladacu ktere potrebuju? Ze bych to nemusel stahovat a hledat jednotlive ale stahl jen ten pack kde by bylo vse...
Jak zjistim jakou tam mam wifi kartu? neni nahodou nejaky pack ovladacu ktere potrebuju? Ze bych to nemusel stahovat a hledat jednotlive ale stahl jen ten pack kde by bylo vse...
-
- píše často
neni. a pokud jsi koupil s FreeDOSem taxe nediv, ze nemas media pro windows
pokud mas svoje, tim lip. nez budes instalovat, prepni v biosu SATA mode na "disabled", po instalaci aktualizuj ovladac IDE ovladacem SATA, restartuj a prepni zpet SATA na "enabled".. (ale o tom je tu toho dost, i konkretne o instalaci na 550). stahni si drivery z intel.com, nejdriv nainstaluj drivery pro chipset, pak to SATA, pak grafiku a pak zbytek. jaka je tam wifi karta zjistis nejlepe tak, ze odsroubujes zespodu ntb krytku pro wifi kartu a na ni si prectes co je zac. kdyztak se ozvi na icq, poradim pokud nebudes vedet. 

Apple Macbook Pro 13"
-
- píše často
onne píše:Šroubovat notebook, abych zjistil, co tam je za wifi modul? Nežiju v pralese abych do něčeho vrtal. Stačí si nainstalovat například hwinfo nebo everest. To je hotovo za 1 minutu.
to sice jo, ale pokud tam nema OS, taxi tezko nainstaluje everest

Apple Macbook Pro 13"
-
- píše často
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“