Prosim o radu zkusenych na notas kolem 60-70 tisic - díky
Michal27 píše: http://www.alienware.co.uk/product_deta ... KU-DEFAULT
Jestli jsi v Anglii, nic neres a kup toto
V Aglii sem no. Tak jak tak kukam tak je tam i moznost dat 1GB grafiku. NEbo se mi to jen zda?
Takze si asi odlozim 2 vyplaticky a jdu do neceho podobneho.
Jde tam dat kombinaci 2xgo7900. Je zde velka moznost konfigurace, takze ta cena kolem 70 000Kc by mohla byt realna. Nebo pak jeste Voodoo notebooky, ale to uz je 200 00Kc
Napr. toto. http://www.voodoopc.com/system/quotekit ... px?spid=74
Ja to tam poskladal za 8799 dolaru

Ja to tam poskladal za 8799 dolaru

Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
No myslim ze sem nasel co jsem hledal. A jeste k tomu to je jen nejakych 110 mil od Manchesteru tak si pro nej pojedu osobne, za hodku tam jsem
Na tehle strance je to idealni a nakombinuju si co potrebuju a 1GB grafiku dostanu. ALE ZASE NA DRUHOU STRANU NEBUDU IDIOT A POCKAM TAK 3 MESICE AZ SPADNE CENA GRAFIKY. + 512 NAVIC STOJI VICE NEZ 16 000 COZ JE ZHOVADILOST.

Kód: Vybrat vše
www.RockDirect.com/Gamer_Laptops
Na tehle strance je to idealni a nakombinuju si co potrebuju a 1GB grafiku dostanu. ALE ZASE NA DRUHOU STRANU NEBUDU IDIOT A POCKAM TAK 3 MESICE AZ SPADNE CENA GRAFIKY. + 512 NAVIC STOJI VICE NEZ 16 000 COZ JE ZHOVADILOST.
Kód: Vybrat vše
www.RockDirect.com/Gamer_Laptops
Tieto laptopy casto stavaju na rovnakom zaklade ako UMAX a pod., su to vsetko ODM laptopy; takze kvalitou budu podobne ako UMAX.
Preco je UMAX zly? Kvoli vlastnostiam - kazi sa viacej nez globalne laptopy, podpora je slabsia a pod... Pridava k tomu aj vyssie teplo produkovane gamerskymi grafikami a vyssie takty VGA, ktore sice daju vyssi vykon, ale exponencialne znizuju zivotnost.
C
Ještě tu nezazněl Dell XPS m1701 (myslim takhle je to označení)..
Ten taky stojí za to, jestli máš možnost si ho koupit. Jinak Alienware taky kvalitka..
..ale já osobně sem pro UMAX VB 6800 WSX..
Sám si ho budu kupovat a i když lidi značnu UMAX docela shazujou, kamoš ho má a nemůže si vynachválit.. - podle mě nejlepší volba.
BTW: Na webu maj napsáno 7900 GTX ale kamoš dostal a i na letákach mají 7950 GTX (což je prakticky nej graf karta do notase co můžeš ted mít) - má ji i ten DELL XPS..
Tyhle dva moje doporučení, ale ten Dell jedině ze zahraničí a hlavně se mi nelíbí..
Ten taky stojí za to, jestli máš možnost si ho koupit. Jinak Alienware taky kvalitka..
..ale já osobně sem pro UMAX VB 6800 WSX..
Sám si ho budu kupovat a i když lidi značnu UMAX docela shazujou, kamoš ho má a nemůže si vynachválit.. - podle mě nejlepší volba.
BTW: Na webu maj napsáno 7900 GTX ale kamoš dostal a i na letákach mají 7950 GTX (což je prakticky nej graf karta do notase co můžeš ted mít) - má ji i ten DELL XPS..
Tyhle dva moje doporučení, ale ten Dell jedině ze zahraničí a hlavně se mi nelíbí..

no v CR bych sel asi taky do Toshiby, kterou zminoval Krevety ... ostatne videl jsem ji nazivo a malem jsem se zamiloval uz jen pohledem na ten oranzovy kryt... :o)
(ackoli me by porad zajimalo jak moc to topi, jestli bych se spokojil s pomalejsim diskem, jakou to ma vydrz pri narocnych hrach i mimo sit...)
a nebo si pockal na podzim, kdy snad budou i grafiky podporujici dirctx 10... ale to by se clovek nacekal ze ano :o)
(ackoli me by porad zajimalo jak moc to topi, jestli bych se spokojil s pomalejsim diskem, jakou to ma vydrz pri narocnych hrach i mimo sit...)
a nebo si pockal na podzim, kdy snad budou i grafiky podporujici dirctx 10... ale to by se clovek nacekal ze ano :o)
Uvidime co se do te doby vyloupne, ale ja (rikam dnes) pockam asi na tohle - http://notebook.cz/__/,clanky,kratke-zp ... index.html
G1 a G2 su modely A6/A7 s kapanek lepsim sasi, nejakymi prepotrebnymi somarinami navyse a vyssimi GB a MHz. Chyby vsak budu mat rovnake ako tieto notasy (ASUS lubi prehrievat a Power4Gear nie je to prave orechove na regulaciu spotreby), avsak za daleko vyssiu cenu, nez je hodnota tych pridanych veci.
Ta "exkluzivita" mi proste pri ASUSe pride ako umelo vyrobena - jedna sa podla mna len o vylesteny stred, ziadna prava exkluzivita...
C
Ta "exkluzivita" mi proste pri ASUSe pride ako umelo vyrobena - jedna sa podla mna len o vylesteny stred, ziadna prava exkluzivita...
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“