Nový notebook
Nový notebook
Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem nového noťase
bude sloužit ke všemu možnýmu, od offisů, přes net, filmy a i na hry dojde. Přenášet ho nehodlám denně a nejspíš ani obdenně, obobdenně je ale už pravděpodobné. Nechci žádnou velkou krabici, která mi ušetří za posilovnu, takže nejradši 15"tku. Chtěl bych na tom rozchodit hry jako třeba gothic 3 nebo the witcher z tech novějších a heroese3 z tech starších(ano vim, to dá skoro každej, ale nemohl jsem ukřivdit starším hrám). Na baterku nemusí vydržet maraton, ale hodina je opravdu málo.(předpokládám, že na baterku to bude hlavně net, možná nějakej film občas). Pokud bude trochu pevnější a mít ochotný servisáky, je to plus k dobru....
ohledně značky bych asi nedal přednost aceru a asusu, ale kdo ví...
a cena do 25 000Kč s DPH, je jdno jestli bude mít OS, nebo ne to do ceny nezahrnujte
diky
bude sloužit ke všemu možnýmu, od offisů, přes net, filmy a i na hry dojde. Přenášet ho nehodlám denně a nejspíš ani obdenně, obobdenně je ale už pravděpodobné. Nechci žádnou velkou krabici, která mi ušetří za posilovnu, takže nejradši 15"tku. Chtěl bych na tom rozchodit hry jako třeba gothic 3 nebo the witcher z tech novějších a heroese3 z tech starších(ano vim, to dá skoro každej, ale nemohl jsem ukřivdit starším hrám). Na baterku nemusí vydržet maraton, ale hodina je opravdu málo.(předpokládám, že na baterku to bude hlavně net, možná nějakej film občas). Pokud bude trochu pevnější a mít ochotný servisáky, je to plus k dobru....
a cena do 25 000Kč s DPH, je jdno jestli bude mít OS, nebo ne to do ceny nezahrnujte
diky
z tech pevnych acer travelmate 5730g (za 25 bys ho mel sehnat s HD3650, ta nebude mit problem s hrama), sasi je vyztuzene horcikem, pevne (recenze na tm 5730g najdes i tady na serveru notebook.cz, akorat ve verzi se slabsi grafikou - uber trochu vydxrz a pridej trochu teploty a mas obrazek o 5730g s hd3650.)
(neni acer jako acer, tm je poctiva business rada
)
jako dasli alternativa napr. toshiba pro a300-1nt, i kdyz neni tak pevna. o neco levnejsi a vykonove je na tom podobne.
u obou je nevyhoda nizsi rozslieni displeje (jen 1280x800), travelmate disponuje take digitalnim vystupem grafiky, takze nebude problem napojit treba fullHD televizi nebo monitor bez ztraty kvality obrazu. o toshiby je tusim u tohoto modelu jen analogovy vystup.
dalsi alternativy urcite pribydou od dalsich ucastniku fora
(neni acer jako acer, tm je poctiva business rada

jako dasli alternativa napr. toshiba pro a300-1nt, i kdyz neni tak pevna. o neco levnejsi a vykonove je na tom podobne.
u obou je nevyhoda nizsi rozslieni displeje (jen 1280x800), travelmate disponuje take digitalnim vystupem grafiky, takze nebude problem napojit treba fullHD televizi nebo monitor bez ztraty kvality obrazu. o toshiby je tusim u tohoto modelu jen analogovy vystup.
dalsi alternativy urcite pribydou od dalsich ucastniku fora

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Re: Nový notebook
Kolega nademnou doporučil dobré přístroje a já Ti doporučím třeba ještě model MSI GX 620(630).Na hry velmi dobře vybavený a šasi je z hliníku.tysek píše:Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem nového noťase
diky
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Re: Nový notebook
no,ale na prípadne obdenné prenášanie to veľmi asi nebude
TravelMate by bol dobrý,prípadne nejaka Toshiba Tecra...tieto NB už niečo vydržia...

Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
tak jsem tka pokoukal a.....
koukal jsem zatím na mironet.cz
MSI
Toshiba
Acer TM
pokdu najdete ještě něco, tak se o to podělte a taky názory na tyhle NB by mě zajímaly...hlavně na to MSI, jelikož z komentářů k němu nevím, co si o něm mám myslet, někdo ho má jako nejlepší co kdy měl ,někdo neměl nic horšího
koukal jsem zatím na mironet.cz
MSI
Toshiba
Acer TM
pokdu najdete ještě něco, tak se o to podělte a taky názory na tyhle NB by mě zajímaly...hlavně na to MSI, jelikož z komentářů k němu nevím, co si o něm mám myslet, někdo ho má jako nejlepší co kdy měl ,někdo neměl nic horšího
osobne bych je seradil asi takto:
tm vzhledem k pevnosti a dobre klavesnici (zahnuta) na prvni misto
pro a300 vzhledem k pouziti kvalitnich a matnych plastu, business vychytavek, slusny servis
msi na posledni misto, za ty cervene barvicky (cim vic pomalovane tim vic cool?
), nahustenou klavesnici - ok, mozna nekdo namitne, ze numera se hodi, ale pro me neni nic horsiho, nez mit namackanou klavesncii na sbee a malinke sipky, ktere dost vyuzivam, maly shift
toshibu ale doporucuji radsi tuto, ma prave ty matne plasty, o kterych jsem se zminil, klasicek "ne-pro" je ma leskle a ma i lesklou klavesnici (omg...)
http://www.ribbon.cz/toshiba-satellite-pro-a300-1nt
tm vzhledem k pevnosti a dobre klavesnici (zahnuta) na prvni misto
pro a300 vzhledem k pouziti kvalitnich a matnych plastu, business vychytavek, slusny servis
msi na posledni misto, za ty cervene barvicky (cim vic pomalovane tim vic cool?

toshibu ale doporucuji radsi tuto, ma prave ty matne plasty, o kterych jsem se zminil, klasicek "ne-pro" je ma leskle a ma i lesklou klavesnici (omg...)
http://www.ribbon.cz/toshiba-satellite-pro-a300-1nt
Jo, ty lesklý plasty sou na nic, akorát se s tím dají krást otisky prstů každýmu, kdo na ně sáhne
Ta červená u MSI se mi líbí, num. klávesnici bych tam mít nemusel a šipky nepoužívám
ten TM se mi i líbí, ale bojím se Aceru, moc chváli sme na ně neslyšel, i když poslední dobou víc než dřív
du zase zkoumat

Ta červená u MSI se mi líbí, num. klávesnici bych tam mít nemusel a šipky nepoužívám
ten TM se mi i líbí, ale bojím se Aceru, moc chváli sme na ně neslyšel, i když poslední dobou víc než dřív
du zase zkoumat

by bylo idealni, kdybys si to mel moznost nekde vzit do ruky, zajed si do mironet predvadeciho centra a kukni, jak jsou ty notasy zpracovane, zkus si pevnost (prohybani) displeje, prohybani klavesnice, jak top drzi v pantech (idealne drzi lehce, nekyve, nepruzi moc), zkus pevnost zakladny,esli se nejak neprohyba, nevrze, kdyz to budes cthtit vzit za roh...
http://info.mironet.cz/7-vyhod-mironetu ... -notebooku
pak se rozhodni a vem pres internet (kvul pravu vraceni zbozi do 14 dnu bez udani duvodu
)
i kdybys to mel treba dal, vylet do prahy za to stoji, notebook nekupujes kazdy den.
edit:
jinak tady mas odkaz na par postrehu jednoho z recenzentu notebook.cz na to MSI (swarm), kdyz chvili pockas, dockas se i cele recenze:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 7&start=15
http://info.mironet.cz/7-vyhod-mironetu ... -notebooku
pak se rozhodni a vem pres internet (kvul pravu vraceni zbozi do 14 dnu bez udani duvodu

i kdybys to mel treba dal, vylet do prahy za to stoji, notebook nekupujes kazdy den.
edit:
jinak tady mas odkaz na par postrehu jednoho z recenzentu notebook.cz na to MSI (swarm), kdyz chvili pockas, dockas se i cele recenze:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 7&start=15
Tak jsme se byl podívat do nějakýho toho obchodu, ale byli to měnší prodejny, enbo něco jako datart v obchoďácích, takže samej asus a acer aspire....
ale po brouzdání na netu sem našel docela dobrej kousek ,teda myslím.
odkaz
ale po brouzdání na netu sem našel docela dobrej kousek ,teda myslím.
odkaz
Zpět na „Jaký vybrat notebook“