Zdravim.
Na svem notebooku lenovo R500 mam win xp prof. ale nejde mi polovina periferii, diky absenci driveru. Snazil jsem se stahnout na ofic. strankach lenova drivery k bluetooth (bluetooth with enhanced data rate II), productivity center, access connection, ale vsude mi to psalo No available drivers. Stahoval jsem zde: http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... #bluetooth
Nemel nekdo problem se stazenim driveru k win xp? nebo nemuze mi je nekdo poslat, tyto drivery? jsem vazne zoufaly, protoze bez bluetooth se zit moc neda (aspon u me).
Thinkpad R500 - drivery
jj system update jsem si stahl, a nasledne aktualizoval vetsinu driveru, ale kdyz se podivam do nerozpoznanych zarizeni, tak jedine co to nepoznalo je ten Thinkpad Bluetooth with enhanced data rate II. mel by to byt ovladac pro bluetooth. ovladac jsem nenasel ani na ofic.strankach lenova. A prijde mi divny, ze vyrobce notebooku neumisti na sve ftp servery tento ovladac, nebo alespon odkaz na stazeni. zkousel jsem nainstalovat ovladac bluetooth pro HP ntbky, ale ten zase nerozpoznal zarizeni bluetooth. kontrolka bluetooth mi sviti, ale nikde neni zadna zminka o bt v systemu. v te sprave pocitace to pise u polozky "dalsi nalezene zarizeni" ten bt.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“