Divný zvuk

notebooky Asus a vše kolem nich
Ka-boom
občas něco napíše

Divný zvuk

Příspěvekod Ka-boom » 09 bře 2009 06:01

Ahoj.

Mám notebook ASUS a až do včera žiadny problém. Avšak, včera sa čosi stalo a to asi tak, že v ňom nejak zvláštne začalo vrčať (také ttttttttt) a následne zamrzol a musel som reštart. Keď som ho zapol tak to tam už iba bola hláška o chybe systému WIN. Ten zvuk vychádza z pravej hornej časti.

Vie mi prosím niekto poradiť co s tým a čo to je ?

Dr.Gaga

Příspěvekod Dr.Gaga » 09 bře 2009 08:31

Hlavni vetrak, pokud ho tam neco brzdi, nebo je rozbitej, tak se ti prehriva komlet vsecko... Zkontroluj teploty

Ka-boom
občas něco napíše

Příspěvekod Ka-boom » 09 bře 2009 15:48

Ako skontrolujem teploty ? A ake by mali byt tie teploty take v norme ?

Dr.Gaga

Příspěvekod Dr.Gaga » 09 bře 2009 16:17

Stahni HWMonitor... Teploty? Podle toho co mas za notas. Kdyz se ani neobtezujes napsat co mas za stroj, tak je to tezky. Ani nezabira moje insitni daktylomancie...
Jinak ja mam pri normalni kancelarsky praci procesor 48, pri plnym zatizeni max 79. To je to, co se nejvic hreje. Nemelo by to jit pres 90C

brigitte1122
občas něco napíše

NEJDE MI ZVUK

Příspěvekod brigitte1122 » 12 bře 2009 01:28

AHOJ MAM NOTEBOK OD ASUS A NEJDE MI ZVUK POHLY BY JSTE MI PORADIT JAK BY MI ZASE SEL UKAZUJE SE MI TAM "NENI NAINSTALOVANO ZADNE VYSTUPNI ZVUKOVE ZARIZENI DEKUJI

brigitte1122
občas něco napíše

Re: NEJDE MI ZVUK

Příspěvekod brigitte1122 » 12 bře 2009 01:32

brigitte1122 píše:AHOJ MAM NOTEBOK OD ASUS A NEJDE MI ZVUK POHLY BY JSTE MI PORADIT JAK BY MI ZASE SEL UKAZUJE SE MI TAM "NENI NAINSTALOVANO ZADNE VYSTUPNI ZVUKOVE ZARIZENI DEKUJI

Amra

Příspěvekod Amra » 12 bře 2009 02:19

Asi bych zkusil přeinstalovat ovladače zvukové karty. Zkus stáhnout odsud http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false
Je třeba vybrat ten, který je určený pro operační systém, který máš (XP/vista předpokládám)
Taky je dobré psát velkým jen písmena na začátku věty, používat interpunkci a diakritiku, usnadňuje to komunikaci. Dobrá věc je taky zmínit o jaký notebook jde.

Zpět na „notebooky Asus“