Připlatit si za novější verzi 6730s?
Připlatit si za novější verzi 6730s?
Ahoj. Rád bych se zeptal zda se vyplatí si připlatit cca 1500Kč za novější verzi HP 6730s s výkonější grafickou kartou - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
oproti verzi starší.
Jen pro info starší verze tohoto notebooku je levnější, ale má graf. kartu GMA 4500.
Novější verze má graf. kartu VGA ATI HD 3430.
PS: Majitelé tohoto notebooku klidně napište i nějaké osobní zkušenosti
Kdyby jste měli i jiný typ na ještě lepší notebook do cca 15000Kč budu velice rád.
Využití hlavně na ty běžné věci jako hudba, filmy, office, internet, hry (nejnovější pecky mě fakt nevytrhnou
Předem díky za vaši pomoc, jelikož už mně z těch výběrů lehce hrabe.
oproti verzi starší.
Jen pro info starší verze tohoto notebooku je levnější, ale má graf. kartu GMA 4500.
Novější verze má graf. kartu VGA ATI HD 3430.
PS: Majitelé tohoto notebooku klidně napište i nějaké osobní zkušenosti
Kdyby jste měli i jiný typ na ještě lepší notebook do cca 15000Kč budu velice rád.
Využití hlavně na ty běžné věci jako hudba, filmy, office, internet, hry (nejnovější pecky mě fakt nevytrhnou
Předem díky za vaši pomoc, jelikož už mně z těch výběrů lehce hrabe.
Pokud mas napsano, ze budes hrat, byt stare hry - tak investuj do ATI. X4500 neni nic moc na hrani.
Nicmene bych se ve vyberu neomezoval jen na HP. Vyborne je i Lenovo N500. https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62649 (o dva tisice ale drazsi). Kazdopadne v teto cene je to vyborna volba - to HP.
Nicmene bych se ve vyberu neomezoval jen na HP. Vyborne je i Lenovo N500. https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62649 (o dva tisice ale drazsi). Kazdopadne v teto cene je to vyborna volba - to HP.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
ještě jsem přemýšlel o DELL 1537 - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61717
Mohl by někdo porovnat právě s HP 6730s s ATI? Co by bylo lepší a proč?
Mohl by někdo porovnat právě s HP 6730s s ATI? Co by bylo lepší a proč?
Ten Dell je bez OS - ten neco stoji. Ma na hrani nevhodnou integrovanou GK, ale ma zase zaruku 3roky (mozna i NBD - czc to neuvadi - to bych si overil, byt tebou). Pokud chces tichy notebook a hry zase nejsou takova priorita, tak vem klidne integrovanou GK, ale nove hry ti na ni nepojedou. Koukni se do topicu o GK zde na foru, co X4500MHD zvladne a jak.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Michal27 píše:Ten Dell je bez OS - ten neco stoji. Ma na hrani nevhodnou integrovanou GK, ale ma zase zaruku 3roky (mozna i NBD - czc to neuvadi - to bych si overil, byt tebou). Pokud chces tichy notebook a hry zase nejsou takova priorita, tak vem klidne integrovanou GK, ale nove hry ti na ni nepojedou. Koukni se do topicu o GK zde na foru, co X4500MHD zvladne a jak.
..pokud jsem se dobře díval tak to HP je taky bez OS..
Nerekl bych, ze to je novejsi a starsi 6730s..je to jen jina volba jestli intel nebo ati grafiku.
Nicmene Radeon 3430 se na hry hodi asi tak stejne, jako ten intel, takze pokud jde o hry, nepomuzes si prakticky vubec Resp. ati ma lepsi kompatibilitu, ale vykon to nema.
6730s jsem mel v ruce a nekoupil bych si ho.. pouzite plasty jsou strasne, upatlavaji se. Jinak to ale neni spatny notas vzhledem k cene a vybave.
Nicmene Radeon 3430 se na hry hodi asi tak stejne, jako ten intel, takze pokud jde o hry, nepomuzes si prakticky vubec Resp. ati ma lepsi kompatibilitu, ale vykon to nema.
6730s jsem mel v ruce a nekoupil bych si ho.. pouzite plasty jsou strasne, upatlavaji se. Jinak to ale neni spatny notas vzhledem k cene a vybave.
HP 6930p T9400 | 4GB | 160GB 7200ot. | ATI HD3450 | WXGA+ | WXP Pro + dock
Zdenek444:
nerozjedes, psise ty starsi
s nejnovejsimi hrami se dostanes tak nejak ke strednim detailum u HD3650, 9600 a pod., ktere jsou vyrazne vykonnejsi
nerozjedes, psise ty starsi
s nejnovejsimi hrami se dostanes tak nejak ke strednim detailum u HD3650, 9600 a pod., ktere jsou vyrazne vykonnejsi
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Já sám teda vážně nevím, bral jsem to podle komentářů u jedné recenze, kde psali třeba tohle: "Jen dodám, že se na tom dá rozběhat i Crysis ... Jako první jsem testoval CoD5, se staženým rozlišením a detaily hra běží v poho až na situace s plamenometem, kde se to trhá ... Teď jsem dokonce rozběhl i GTA IV, i když na snížený detaily, tak to jede... " Samozřejmě, že vše na nízké detaily, no ale jede, mně hlavně přišlo divné, že by něco takového zvládl i ten Intel...
No tak pokud beres hru jako hratelnou, kdyz ti jde spustit, tak to pak bude ati lepsi..ja teda beru hru jako hratelnou kdyz se to v zadne situaci netrha a nemusim vypnout vsechny detaily
Souhlasim s alfah4ns. Sam mam Radeon 3450, takze si nevymyslim, hrat se na to rozumne neda! Stare hry jo, ale nove ne. Pokud chces hrat, tak to se podivej uplne po jinych noteboocich, ale asi bude treba priplatit.
Souhlasim s alfah4ns. Sam mam Radeon 3450, takze si nevymyslim, hrat se na to rozumne neda! Stare hry jo, ale nove ne. Pokud chces hrat, tak to se podivej uplne po jinych noteboocich, ale asi bude treba priplatit.
HP 6930p T9400 | 4GB | 160GB 7200ot. | ATI HD3450 | WXGA+ | WXP Pro + dock
Nechci se s tebou hádat, ale když si to tu projedeš, tak zjistíš, že tu o hratelnosti nikdo nemluvil a to, proč jsem ten příspěvek napsal, mělo úplně jinou podstatu Jo a ještě něco, není na tom náhodou 3450 hůř než 3430 (já to nevím, já se ptám, ono se na ta číselná označení nedá tak úplně spoléhat)?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“