Prosim o radu zkusenych na notas kolem 60-70 tisic - díky

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Mike_cb
občas něco napíše

Příspěvekod Mike_cb » 09 kvě 2007 21:38

Míníš tím i G2S?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 09 kvě 2007 21:53

Ano. Ked si kupis A7S, tak bude pomer cena/vykon daleko lepsi, pricom strata vykonu bude viacmenej minimalna a tych par ficurin sa da v pohode ozeliet (ak to vobec bude nejaka strata).

C

Mike_cb
občas něco napíše

Příspěvekod Mike_cb » 09 kvě 2007 22:12

Ja nevim, delam si obrazek z toho co se doctu za posledni cca mesic.Co chci je notebook ktery me nebude za tri mesice stvat..
Jak moc resit Santa Rosu a directx 10??
dik

CeCo

Příspěvekod CeCo » 09 kvě 2007 22:20

Podla toho, co od toho ocakavas, ci to potrebujes a ci na to mas.

C

Gulii
píše často

Příspěvekod Gulii » 09 kvě 2007 22:28

myslím, pokud rád hraješ (nebo myslím, že jsi uváděl, že nějakou tu gamesku by jsi rád rozjel) tak bych určitě počkal na něco se Santa Rosou a DX10 :idea: sice mají být hry s DX10 až skoro na podzim a ani se neví, jak to budou grafiky typu GF 8600M zvládat, ale rozhodně bych počkal... Asi bych nešel do Asuse G2S, pač se mi zdá moc předražený za ten výkon... :?
Dell Latitude XT

Mike_cb
občas něco napíše

Příspěvekod Mike_cb » 09 kvě 2007 22:43

No asi tak ze jsem bez procitani diskuznich for dospel k Toshibe 437, pak narazil na tohle forum a ted v tom mam velmi nejasno. Chci maximum pro hry, kvalitní 17"display, za cca 45k bez dane + -. Mam jisty obrazek (odsud) o Umaxech,Fujitsu,Acerech...... Vychazi mi - asi cekat.

panbrunek
občas něco napíše

Příspěvekod panbrunek » 10 kvě 2007 00:16

Diky lidi, ani se nejak necekal ze bude toliko ohlasu.

1. Cekat s koupi pocitace je asi blbost - cekat na co, kdyt dneska novinka je za mesic sunt.

2. Zacal jsem uvazovat nad tou tosibou

3. S tim co bych si opravdu pral OD ALIENWARE SE dostanu na 2 000 liber. No nevim to je trosku draha sranda, nasetrim a uvidim co bude.

4. Myslim ze v lete uz to bude zhavejsi a kdo vi treba uz nejaka grafika nabidne rozhrani Dx10 a bude ti i 1GB-ka.

Lucason
guru

Příspěvekod Lucason » 10 kvě 2007 00:25

Čekat nemá cenu..hele aj si ten UMAX vybral v lednu ale řek sem že notes nutně nepotřebuju, že počkam až ho zlevní..jako dealerskou cenu mi pro tu nejvýkonější sestavu (teda bez OS) dali 45 tisíc bez DPH, řek sem si že jelikož to pujde čistě z mýho, počkam až zlevní aby mi vyšel na těch 40. Jsou to 4 měsíce a ho*no..měl sem si ho koupit v lednu a byl klídek..jako to můeš čekat pořád..pokud notes nutně nepotřebuješ a jde jen o luxus kterej bys chtěl, počkej až budeš mít jasnou volbu, ja po půl roce studia foru, ohlasech, radách a recenzích (i přez nadávky na tu značku) vybral UMAX VB 6800 WSX a za ti msi stojim a jen co spadne, kupuju.

Ale jak řikam, ejstli Ti jde jen o luxus, klidně si ještě počkej..aspon na nějakej test jestli se ta Santa Rosa ukáže jako takovej přelom a tak i ta dirext x 10..to je na tobě..

BTW: Alienware si sestav na Rakouských stránkách..vyjde Ti akorát v přepočtu někde kolem padesáti myslim is DPH..a dojet si pro něj tam není problem.
(To samý co sem koukal Dell, v rakousku maj notebooky stejně cenově jako USA což znamená až poloviční cena ku VB)

panbrunek
občas něco napíše

Příspěvekod panbrunek » 10 kvě 2007 10:00

Lucason píše:Čekat nemá cenu..hele aj si ten UMAX vybral v lednu ale řek sem že notes nutně nepotřebuju, že počkam až ho zlevní..jako dealerskou cenu mi pro tu nejvýkonější sestavu (teda bez OS) dali 45 tisíc bez DPH, řek sem si že jelikož to pujde čistě z mýho, počkam až zlevní aby mi vyšel na těch 40. Jsou to 4 měsíce a ho*no..měl sem si ho koupit v lednu a byl klídek..jako to můeš čekat pořád..pokud notes nutně nepotřebuješ a jde jen o luxus kterej bys chtěl, počkej až budeš mít jasnou volbu, ja po půl roce studia foru, ohlasech, radách a recenzích (i přez nadávky na tu značku) vybral UMAX VB 6800 WSX a za ti msi stojim a jen co spadne, kupuju.

Ale jak řikam, ejstli Ti jde jen o luxus, klidně si ještě počkej..aspon na nějakej test jestli se ta Santa Rosa ukáže jako takovej přelom a tak i ta dirext x 10..to je na tobě..

Tak sem se kukal na stranky ALIENWARE a at uz to kupujes kdekoliv tak je to fuk, vysledna cena je priblizne stejna. Ani v Rakousku to neni jine.
Skoda.

soulbringer

Příspěvekod soulbringer » 10 kvě 2007 14:51

no ja to resim ted nasledovne

1) bud si ted koupim Toshibu P100-437
2) bud si pockam na externi grafiky napr. od Asus a pripojim k firemni notasu
3) nebo si uziju leto bez notebooku, ostatne ted mi konci skola a v praci si vystacim s pracovni nahradou za me zcizene Tecko. No a predtim nez mi koncem zari zacne skola koupim masinu se santa rosou a nejakou novou grafikou

cili u me se mozna cekat "vyplati" ... jen si musim stanovit, co vlastne a kdy budu potrebovat :o) ... ale potom co jsem videl nazivo tu toshibu se mi nerozhoduje dvarkat lehce :o)

Jde o jestli si bez notasu, nebo jej potrebujes vymenit, co ted hrajes, co chces v budoucnu hrat atd... technika starne rychle a cekat do nekonecna se taky nevyplaci - ale tohle si musis zodpovedet sam

Gulii
píše často

Příspěvekod Gulii » 10 kvě 2007 15:09

Tohle také není špatné :) http://www.svethardware.cz/art_doc-894C ... 2486A.html i když nevím, jestli se do ceny vejdeš :roll:
Dell Latitude XT

leon

Příspěvekod leon » 10 kvě 2007 15:10

to se zatim v CR ale neprodava

jimmyjames
guru

Příspěvekod jimmyjames » 10 kvě 2007 15:22

Tyhle noťase fakt nechápu. Proč místo těch dementních designových nesmyslů po stranách (zřejmě repráky a nějaké chladící otvory) nedají do noťase normální klávesnici s numerickou částí?! Takhle to vypadá dost nedomyšleným a neuceleným dojmem. Prostě vzali standartní klávesnici a dali ji do velkého noťasu.... :roll:

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 10 kvě 2007 16:04

Gulii píše:Tohle také není špatné :) http://www.svethardware.cz/art_doc-894C ... 2486A.html i když nevím, jestli se do ceny vejdeš :roll:

G40 ma nahradit oblubeny model R400? fuuha, to su mi novinky :lol:

Lucason
guru

Příspěvekod Lucason » 10 kvě 2007 16:22

panbrunek píše:Tak sem se kukal na stranky ALIENWARE a at uz to kupujes kdekoliv tak je to fuk, vysledna cena je priblizne stejna. Ani v Rakousku to neni jine.
Skoda.

Máš pravdu..ale když sem na to koukal v lednu tak to byl docela rozdíl..možná šlo jen o aktualizaci stránek, nevim..

Zpět na „Jaký vybrat notebook“