9800M GTX SLi v akci
9800M GTX SLi v akci
Zdravim parany.
Dnes mi konecne dorazil vysneny notebook Nexoc Odin E805 II
Kdyz vas bude cokoliv zajimat, vykon v urcite hre, tak ji zkusim otestovat. Dnes se pokusim nainstalovat GTA 4. Zrovna instaluju Crysis Warhead...
Dnes mi konecne dorazil vysneny notebook Nexoc Odin E805 II
Kdyz vas bude cokoliv zajimat, vykon v urcite hre, tak ji zkusim otestovat. Dnes se pokusim nainstalovat GTA 4. Zrovna instaluju Crysis Warhead...
Asus ROG Strix G18
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
hovadko to je no http://www.notebookcheck.com/typo3temp/ ... 971542.jpg ale vice info by se hodilo viz teploty plasty atd...
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Krava je to velka. Co se tyce sirky a hloubky, tak je to standartni jako u jinych 17 tek, ale ta vyska je vetsi nez normalne.
Vahu neresim. Nebudu ho prenaset pesky, ale i to se da. Kdyz neni clovek paratko, tak to zvladne.
Jinak vcera jsem zkusil crysis a v nativu na High ani jednou neklesl pocet FPS pod 25.
FEAR 2 na max + 4x AA min FPS 29
FarCry 2 krome stinu vse na ULtra DX10 min FPS 32
Vahu neresim. Nebudu ho prenaset pesky, ale i to se da. Kdyz neni clovek paratko, tak to zvladne.
Jinak vcera jsem zkusil crysis a v nativu na High ani jednou neklesl pocet FPS pod 25.
FEAR 2 na max + 4x AA min FPS 29
FarCry 2 krome stinu vse na ULtra DX10 min FPS 32
Asus ROG Strix G18
Tak tam jde hlavne o to, jaky vliv budou mit teploty na celek... Ja si vzpominam na ten 15" Alienware s 8800GTX - tim horkem trpely displeje.. A na NBRW bylo asi 20 uzivatelu, kteri prihodili fotky... To teplo se sice odvede, ale jde o to, jak a jestli nebudou trpet ostatni casti booku. Jinak je to opravdu monstum.. Prijde mi to uz stejne, jako nosit desktop...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
presne, miluju na foru o noteboocich tyhle kecy o desktopech:o). nicmene nechci tu rozvijet moc OT, michal je uz rarita;o). nicmene zkus ty teploty zmerit pomoci nejakejch programu, zajimalo by me to. a taky pls zmer tloustku notasu v nejtlustsim miste a bez lcd, dik.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea