LINUX na notebooku
Vzhledem k sw problémům s grafikou, které nové Catalysty neřeší, chci zkusit ještě jiné distro - openSUSE. Zároveň si ale chci nechat i dualboot, který mám teď; zavaděč openSUSE si s tím doufám poradí. Pokud by to ale nezvlád, popřípadě bych chtěl openSUSE vyhodit a vrátit to do současného stavu, bude stačit http://wiki.ubuntu.cz/GRUB/Obnova tenhle návod, nebo mám počítat s něčím jiným?
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
-
- guru
-
- guru
-
- guru
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ano pokud se chceme bavit takto tak muzeme rict ze vsechny distra muzou mit libovolny GUI ale nejcasteji se pouziva u SUSE KDE jako u ubuntu Gnome
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
neviete niekto co sa stalo s www.thinkwiki.org ?
Thinkpad T61p, t7700(2,4GHz), 4GB RAM, 15,4" WSXGA+, Quadro fx 570m, 320GB 7200rpm, 9 cell bat., Fedora 12
-
- občas něco napíše
Ahoj. Chtěl jsem se optat jaký Linux.. Jestli teda vůbec nějaký.
Šel by do notebooku 2 GHz 3 MB L2 Cache 1066 MHz FSB, 3-4GB Ram, 800Mhz, grafika okolo 3470.
Jedná se o to, že bych rád vyzkoušel něco jiného, než Windows.
Když jsem si udělal test, tak mi vyšlo, že se ke mě hodí Mandriva, Ubuntu, Kubuntu, Mint, Suse... Takže jsem z toho jelen...
Požadavky mám následující: pěkné uživatelské rozhraní, rychlost, nenáročnost (co se týče optimalizace výkonu), nějaký software fungující jako word a hlavně kompatibilní s wordem. Nic víc si nepřeju )
Šel by do notebooku 2 GHz 3 MB L2 Cache 1066 MHz FSB, 3-4GB Ram, 800Mhz, grafika okolo 3470.
Jedná se o to, že bych rád vyzkoušel něco jiného, než Windows.
Když jsem si udělal test, tak mi vyšlo, že se ke mě hodí Mandriva, Ubuntu, Kubuntu, Mint, Suse... Takže jsem z toho jelen...
Požadavky mám následující: pěkné uživatelské rozhraní, rychlost, nenáročnost (co se týče optimalizace výkonu), nějaký software fungující jako word a hlavně kompatibilní s wordem. Nic víc si nepřeju )