Zdravim, mam standardne nainstalovane Visty 32bit na R500. Nejak mam pocit, ze je tam prilis mnoho balastu, ktery by sel odinstalovat, ev. i smazat. Neni nekde seznam vhodnych a zbytecnych aplikaci nainstalovanych od Lenova?
Co je napr. adresar MLPS, ktery je schovany v Program files?
Jake jsou vase tipy na zestihleni systemu?
Dik za postrehy.
Adresar MLPS a dalsi mene potrebny balast od Lenova
Adresar MLPS a dalsi mene potrebny balast od Lenova
MacBook Pro 15"
Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04
Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04
MLPS
Já mám na ploše ikonku Nainstalujte dodatečné aplikace a když ji rozkliknu, nabízí mi to instalaci Access Help (netuším, co je), Adobe Reader 8 (nepotřebuji, poněvadž jsem si nainstaloval mnohem rychlejší 9), Creator Small Business Edition (CD Recording Version) a McAfee Virus Scan Plus (též zbytečné, neboť mám jiný antivir). Když jsem mrknul na Vlastnosti, cesta vedla právě k souboru MLPS v Program files, jehož součástí je nějaká instalační aplikace s názvem Lenovo MUI Non-Compliant Instaler.
Po pravdě, také by mne zajímalo, jak se toho zbavit, poněvadž jednoduše odinstalovat to nejde, a ta složka samotná má 913MB. Stačí smazat tu složku z Program files? Snad někdo zkušenější bude vědět.
Po pravdě, také by mne zajímalo, jak se toho zbavit, poněvadž jednoduše odinstalovat to nejde, a ta složka samotná má 913MB. Stačí smazat tu složku z Program files? Snad někdo zkušenější bude vědět.
Lenovo TP SL500 C2D P7370 @ 2.00GHz, 2GB DDR2, 320GB (5400), 15.4 WSXGA+, VGA NV 9300M 256MB, OS WVHP
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“