Thinkpad SL300 nebo DELL XPS 13
Thinkpad SL300 nebo DELL XPS 13
Thinkpad SL300 nebo DELL XPS 13 - ktery z techto NTB mi doporucujete? Cena a parametre sou v podstate skoro stejny a ja se nemuzu rozhodnout. NTB chi pouzivat vsestrane. Starsi hry obcas, prace a pohodli. PLS Help 

Tady je proste nevyhoda kauza nVidie a odchazejici GK 8. rady. Takze pokud bys to kupoval s rocni zarukou, pripadna vymena motherboardu s GK by byla hodne draha. Takze ten Dell ber jedine v pripade, ze jej sezenes s triletou zarukou. A jinak take topi mnohem vic, nez Lenovo - prece jen je to maly notebook a nVidia 8400 topi oproti integrovane karte honde. Ja bych v pripade jednorocni zaruky u Dellu jednoznacne vybral Lenovo.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
jj, 1330 s 8400gs proste topi a topi....
plno lidi to uz i resilo vsunutim medene desticky mezi cip a chladic (topilo znatelne mene) - tzv. copper mod - urcite najdes o tom plno ruznych clanku a prispevkuna ruznych forech, dell pripadne prehrivani vyresil dycky akorat tak max. vymenou chlazeni a vycistenim...
takze to chlazeni neni buhvico...
navic u 1330 se plno lidem menily diky odchazejicim jadrum grafiky (viz kauza nvidia a jeji 8-ckove rady, jak nacal michal) zakladni desky.
jinak co je vhodnejsi - tak jestli chces hrat hry... ale ona i tak ta 8400gs neni buhvi co co se tyce vykonu (moje quadro135 je vlastne to same jadro), s hlediska vydrze na baterie a chlazeni je urcite vhodnejsi integrovana karta intel
plno lidi to uz i resilo vsunutim medene desticky mezi cip a chladic (topilo znatelne mene) - tzv. copper mod - urcite najdes o tom plno ruznych clanku a prispevkuna ruznych forech, dell pripadne prehrivani vyresil dycky akorat tak max. vymenou chlazeni a vycistenim...
takze to chlazeni neni buhvico...
navic u 1330 se plno lidem menily diky odchazejicim jadrum grafiky (viz kauza nvidia a jeji 8-ckove rady, jak nacal michal) zakladni desky.
jinak co je vhodnejsi - tak jestli chces hrat hry... ale ona i tak ta 8400gs neni buhvi co co se tyce vykonu (moje quadro135 je vlastne to same jadro), s hlediska vydrze na baterie a chlazeni je urcite vhodnejsi integrovana karta intel
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“