Příspěvekod Gogo » 19 bře 2009 00:01
synku,když jsem já používal svoje přirození na obě věci,tak tys ještě dávno nebyl na světě,nech si laskavě ty svoje přemoudřelé kecy pro svoje děcka a mě z tvého filozofování vynech,vážně na to nejsem zvědavej a pochybuji že kdokoliv jiný tady,po mě požaduješ něco k tématu a sám předvádíš svou ubohost.O co ti jde,mám se ti omlouvat za to že jsi hloupý,nebo co vlastně po mě chceš? Neumíš po sobě číst,absolutně ti chybí logika,plácáš nesmysly a ještě se posmíváš a urážíš,ano,popravdě bych neměl ani reagovat na takového burana,ale prostě už nemám nervy pořád číst od podobných debílků takové ptákoviny jako "koupil jsem Acer ,byl jsem chytrý,ušetřil jsem na DPH,to mě tak poradili,na žádném fóru jsem nebyl,na co,plasťák od Aceru přece musí vydržet každodenní přenášení alespoň 5 let, rok jsem byl spokojenej,každému jsem ho doporučoval,pak se mě posral,fuj hnus a špína,jak si to může dovolit noťas jeden s jednoletou zárukou,já takový hodný a chytrý a on tohle"...toto jsou tvoje argumenty? Anebo když ti dojdou,tak se snažíš být vtipný poznámkami o přirození? Evidentně máš sám problém podobného charakteru a nevíš co s ním,tak alespoň takovej "ventilek" a hned je to lepší,ne? Na závěr něco z tvé logiky - koupím si v pohřebnictví papírové lakovky co se dávají nebožtíkům do rakve a za týden je půjdu reklamovat,že se mě rozmočili v dešti ... zase vděčné téma pro moderátory,omlouvám se,můžete přesouvat na smetiště
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno