toshiba qosmio f50 - 125 >>>info
toshiba qosmio f50 - 125 >>>info
chtel bych se zeptat co si o nem myslite jako celkove o znacce a nazory na notas, budu ho pouzivat prevazne k hrani modernich soucasnych her GTA IV/AION/ASSASIN CREED atd... nemam zadne info o teto znacce takze bych se chtel zeptat na kvalitu apod.. dekuji..
polo píše:vzdy sa da toho velmi vela riesit ten notebook je nechtune leskli ma vysoku spotrebu hlucnost a neviem ci tu v sekcii toshiba dokonca neriesia prehrievanie...osobne by som nieco podobne nekupil ak mas cas prestuduj si diskusie tu v sekcii vyber notebooku a mozno budes trosku v obraze...
hm, moc si mi nepomohl
-
- píše často
uz som pocital dost o tomto notebooku a velmi sa o neho zaujimam , kazdopadne jedina vec coho by som sa bal , je ze dostanem prave kus ktory sa viac zahrieva a treba ho reklamovat, niekomu sa to stalo a reklamacia pomohla , inak ked ti nevadi ten leskly povrch tak je to potom pohoda ...
Este si overujem jednu cudnu infomaciu , ze pri zapojeny externeho monitoru nevedno preco nezvlada pri zobrazeni klasicke veci ako photoshop, cad ,3d max a podobne prave pri zobrazeni na externom monitore , na jeho displeji pritom vsetko zvlada bez problemov . Vzhladom nato , ze pracujem pravidelne pri zapojeni na externom monitore (dve plochy je viac ako jedna) by ma asi slahlo ak by som si ho kupil a taketo zakladne veci nejdu ... ak mate niekto tento notas tak to prosim Vas vyskusajte ak mate taku moznost....
Este si overujem jednu cudnu infomaciu , ze pri zapojeny externeho monitoru nevedno preco nezvlada pri zobrazeni klasicke veci ako photoshop, cad ,3d max a podobne prave pri zobrazeni na externom monitore , na jeho displeji pritom vsetko zvlada bez problemov . Vzhladom nato , ze pracujem pravidelne pri zapojeni na externom monitore (dve plochy je viac ako jedna) by ma asi slahlo ak by som si ho kupil a taketo zakladne veci nejdu ... ak mate niekto tento notas tak to prosim Vas vyskusajte ak mate taku moznost....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“