TM 5520G teploty a větrák
-
- občas něco napíše
TM 5520G teploty a větrák
Zdravím, chtěl bych slyšet od majitelů TM 5520g jaké jim notebook dostahuje teploty. Mě totiž při zátěži procesor dosáhne až 95 a HDD i 60. (Mriz a vetracek sou vycisteny)
Za druhé mi začal tak trochu pochrchlávat a takový všelijaký zvuky vydávat větráček. Dá se někde sehnat nějakej obyč co tam pasuje. Nebo budu muset něnjakej drahej od Aceru ?
Notebook vlastnim asi rok a pul.
Za druhé mi začal tak trochu pochrchlávat a takový všelijaký zvuky vydávat větráček. Dá se někde sehnat nějakej obyč co tam pasuje. Nebo budu muset něnjakej drahej od Aceru ?
Notebook vlastnim asi rok a pul.
-
- občas něco napíše
A to servis kvuli teplotam nebo vetracku?. Me v klidu teploty nepripadaji nejak hodne vysoky. Vetracek si jen tak pohuciva. Ale v zapalu myslim pri hrani nebo opravdu nejaky drsny praci. Proste plne nataktovanej a vytiznej procesor.
Chtel bych opravdu slyset konkretni cisla od nekoho kdo tento notes ma, protoze ho docela potrebuji k praci.
Chtel bych opravdu slyset konkretni cisla od nekoho kdo tento notes ma, protoze ho docela potrebuji k praci.
-
- píše často
No já mám sice Aspire ale takových teplot nedosáhnu ani ve 40 st. vedrech a na max. zátěž. Pokud to máš v záruce tak jim to pošli, pokud né tak bych to viděl na teplovodivou pastu mezi chladič a procesor, grafiku, ona totiž po čase ztrácí své vlastnosti. Jo a ten větrák mi dělal asi to samé, po startu pc mi chrčel, tak jsem ho rozebral vyčistil a stříkl konkordem a je po problému.
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Karl:
opravdu je to hodne.
mam sice jiny notebook, ale nikdy jsem se nedostal pres 75 na cpu a 60 je taky silene hodne pro hdd. ten by mel mit kolem 40 v zatezi!
opravdu je to hodne.
mam sice jiny notebook, ale nikdy jsem se nedostal pres 75 na cpu a 60 je taky silene hodne pro hdd. ten by mel mit kolem 40 v zatezi!
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
No to jsou pomerne vysoke teploty.. Hlavne u toho HDD me to zarazi... CPU pod 90 je taky dost... Jak pise Alfah4ns, tak teploty i v zatezi u dobre chlazeneho notasu by mely bejt tech 75C u Pcka jsem se nad 70C ani nedostal - tam jsem na nejakych +/- 65 C. Takze ja bych jim to rozhodne poslal, at vymeni vetrak a pak si instaloval vlastni, lepsi teplovodivou pastu - muze pomoct klidne o dalsich 5C dolu...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
muj 7730g ma HDD teplotu pod 36 a CPU se pri hrani se dostane max na 75, hraju mmo hlavne a u nej mam stazeny procesor pomoci Notebook Hardware Controlu na 75% a teplota je v rozmezi 60-65 stupnu. Pri hrani napriklad Burnoutu je teplota 70-75 pri zatezi procesoru 87.5%
Acer aspire 7730g, g-force 9600gt, razer deathader, requiem: bloodymare, sacred 2
Mám Acer Travelmate 5520G
Mě HDD dosahuje bez zátěže 41°C a při záteži 60°C a CPU bez zátěže kolem těch 50°C a při zátěži až 80°C. Taky se mi zdálo hodně, takže sem to teď aspoň trochu vyřešil podložkou pod NB, která má nožky a větrák, takže se mi to nyní při zátěži nedostane přes 65°C. Všechny hodnoty mám ale z Everestu Ultimate Edition a nevím, jak hodně kecá.
Nevíte někdo kolik má tento NB slotů na paměťové karty? Mám tam nyní 2Gb a chci to rozšířit minimálně na 4Gb.
Děkuji za odpovědi
Mě HDD dosahuje bez zátěže 41°C a při záteži 60°C a CPU bez zátěže kolem těch 50°C a při zátěži až 80°C. Taky se mi zdálo hodně, takže sem to teď aspoň trochu vyřešil podložkou pod NB, která má nožky a větrák, takže se mi to nyní při zátěži nedostane přes 65°C. Všechny hodnoty mám ale z Everestu Ultimate Edition a nevím, jak hodně kecá.
Nevíte někdo kolik má tento NB slotů na paměťové karty? Mám tam nyní 2Gb a chci to rozšířit minimálně na 4Gb.
Děkuji za odpovědi