Servis - zkusenost s opravou (zmena konfigurace)

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Brichoni

Servis - zkusenost s opravou (zmena konfigurace)

Příspěvekod Brichoni » 09 kvě 2007 23:29

Dobry vecer preji, chtel bych se zeptat, zda-li ma nekdo tu zkusenost se zarucni opravou notebooku. Uz jsem ho mel trikrat v oprave, ale bohuzel diky tomu, ze jsem dlouhodobe v zahranici - konkretne v Italii, ale zase nastesti diky AcerAdvantage, jsem to mohl dat opravit primo v Italii.... aniz bych to posilal do Brna....

Vysledek? Kdyz jsem je zadal o vystaveni potvrzeni, ze notebook je skutecne nefunkcni, tak mi ho nevystavili, ale rovnou mi ho opravili tak, ze ani vubec ted nevim, jakou konfiguraci mam, a co je jeste horsi - vymenili mi tam i neco, co vubec neni zapsane v protokolu - mam model 4602WLMi s 1 GB RAM. Ale uz nemam disk na 80 GB, ale na 90 GB, uz nemam vypalovacku DVD-RW (Dual), ale uz mam DVD-RAM Multi, mam novou desku (uz podruhe vymenenou) a jenom nahodou jsem se dotkl tlacitka na bluetooth, kde tento model ji nema a ona mi sviti neustale modre, takze blutaska mam dokonce, ale nemohu vubec na to najit driver....

Ted mi poradte - nechat si to anebo to poslat do Brna na reklamaci, ze mam jiny typ???? Diky tomu, ze to bylo uz trikrat opravovane, tak mam vyssi pravdepodobnost na vraceni penez... ale to asi sotva, ze????

Brichoni

Re: Servis - zkusenost s opravou (zmena konfigurace)

Příspěvekod Brichoni » 10 kvě 2007 07:32

Ted jsem s hruzou zjistil (na zaklade poznamky od jineho kolegy zde na foru), ze mi v podstate ho vymenili, aniz by mi o tom rekli, popr. mi vystaveli novou zaruku (nebo to tady neplati? - mel jsem, a mam ji stale, tasku od Samsonite, kterou jsem pak poslal v zaruce do opravy a vysledkem opravy byla vymena tasky za novou s novou zarukou). Tady mam novy notes (upraveny), ale bez nove zaruky a to se mi nejak nezda.

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 10 kvě 2007 10:26

ohh velece zajímavá věc.........ja mel aspira 1652wlmi a po pul roce odešel a tak jsem s výměnou souhlasil a dali mi 5101wlmi .....ale s výměnou musis souhlasit........a jinak záruka ti běží na původní notebook...... :? ja ho měl 3 tydny a sel na reklamaci ten 5101 a bylo tam posrane recovery image a baterie po 3tydnech už měla pokles ve výdrži.....mazec no....a tedka je vse OK až na to že to recovery nejak pořad blbne..... :roll: no tedka bude treti oprava a žádám výměnu notebooku asik :(

Brichoni

Příspěvekod Brichoni » 10 kvě 2007 19:38

Me se na tu vymenu nikdo neptal a souhlas obesli tim, ze to vsechno prelepili z puvodniho, ale nedoslo jim, ze to taky dokazu prekontrolovat a hlavne, ze jsem tam mel jednu "tajnou" rysku diky jenomu nechtenemu "mirnemu" padu na hranu stolu (bohuzel mramoroveho). A taky zapomneli asi udelat patiny...

Zitra to resim s kolegou... holt budu po nich zadat, aby mi ten protokol radne doplnili...

A jestli bude ferovy???

Tom_bo
píše často

Příspěvekod Tom_bo » 11 kvě 2007 23:59

Zdravim potrebuju celkem rychle sehnat dily na Acer nevi nekdo z vas o levnym shopu prosim?

Zpět na „notebooky Acer“