Overclock 9600M GT
Overclock 9600M GT
Zdravim chtel jsem se zeptat co pouzit na pretaktovani CPU od intelu a co na grafiku...? Na VGA jsem zkousel riva tuner 2.11 a kdyz jsem zvysil frekvenci nijak se to neprojevilo v monitoringu psala porad stejne hodnoty...diky predem...
Mam acer 5930G
Mam acer 5930G
Naposledy upravil(a) h4Wk dne 02 lis 2008 11:32, celkem upraveno 1 x.
CPU se můžeš pokusit přetaktovat "ClockGenem" a updatovat grafický bios nemáš čím."Mobilní" bios neseženeš a nic by si jím nezískal,takže jde jen přepsat biosem desktopové karty který musíš ale upravit a nikde není napsáno,že ti to vůbec pojede,takže jen ztráta záruky a nic víc
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
no ja se chtel spis zamerit na overclock te VGA ted jsem prochazel forum http://www.laptopvideo2go.com
neco jsem nasel jako napr. prez nTune ale to neslo a jine ucinne metody jsem nenasel tak jsem chtel poprosit vlastniky tehle VGA jestli se jim podarilo pretaktovat....a pokud ano tak jakym zpusobem...diky
neco jsem nasel jako napr. prez nTune ale to neslo a jine ucinne metody jsem nenasel tak jsem chtel poprosit vlastniky tehle VGA jestli se jim podarilo pretaktovat....a pokud ano tak jakym zpusobem...diky
feech3ck píše:CPU sem nezkousel, ale GPU jde pretaktovat jenom se starsima ovladacema v169.04. Taky sem nekde cet, ze je to mozny po updatu biosu graficky karty, ale to se mi zda nejaky podivny a nemam na to dost odvahy:)
to jsem se docetl taky s temi ovladaci ale plno lidi jede na nejnovejsich driverech a pretaktuji to...