Overclock 9600M GT
-
- občas něco napíše
Ak budes mat nejake problemy rad pomozem, mam acer 5930G a grafiku mam pretaktovanu na 620/1550/920, bios mam 1.23, drivery mam beta od nvidie, skore v 3DMarku okolo 5750. Powermizer mam vypnuty a cez riva tuner som si spravil menu v systemtray kde mam rozne takty od najnizsich 168/::/100 cez referencne a nakoniec maximalne vyberam podla potreby a po starte mam nastavenu tu najnizsiu frekvenciu. Podla mna urcite nema vyznam taktovat ak nemas chladiacu podlozku alebo nejak inac riesene chladenie pretoze pri uvedenych taktoch by mala teplotu urcite aspon 95 stupnov a podla mna este viac lebo pri referencnyvh 500/1250/800 som mal okolo 87 stupnov.
jj,přesně tak,kdyby se to přetaktování povedlo na ty takty jak má uvedené,tak má rozhodně přes 6000 bodů,ale taky ty teploty by byly o dost vyšší,takže RivaTuner se tváří že taktuje,ale kdybys pustil monitor taktů v RivaTuneru tak bys viděl že v zátěži jsou ty takty referenční
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Hopla sory som sa sekol to boly body pri referencnych taktoch pri tych taktoch co som uviedol mam 6720 bodov.
4kol4c: k tej podlozke na ktoru si sa pytal, ja by som ju nekupoval pretoze ma uplne nahovno rozmiestnene vetraky nechapem preco tam niekto napisal ze je pre tento typ notebooku pretoze jediny vyznam ma ten vetrak co je vlavo hore, tam je procesor ale na tom niesu vysoke teplotu, proste absolutne podla mna nevyriesi vysoke teploty na grafike a hardisku, nechcem robit reklamu ale ja som si kupil zalmana NC1000 alebo co to je presne koli tomu ze ma perforovanu skoro celu plochu a funguje perfektne.
4kol4c: k tej podlozke na ktoru si sa pytal, ja by som ju nekupoval pretoze ma uplne nahovno rozmiestnene vetraky nechapem preco tam niekto napisal ze je pre tento typ notebooku pretoze jediny vyznam ma ten vetrak co je vlavo hore, tam je procesor ale na tom niesu vysoke teplotu, proste absolutne podla mna nevyriesi vysoke teploty na grafike a hardisku, nechcem robit reklamu ale ja som si kupil zalmana NC1000 alebo co to je presne koli tomu ze ma perforovanu skoro celu plochu a funguje perfektne.