Ahoj vsem, mam mam modem od kabelovky a na nem dva vystupy. Oba jsou zabrane. Na jednom je desktop a na druhem nout s XP. Potrebuju nastavit na noutu WIFI sit tak, abych mohl pres Wifi pripojovat dalsi dva nouty. Problem je, ze to neumim na XPckach. Umim to jen na Vistach. Kdyz pripojim Visty nout, tak nastavim sit a nastavim tam umozneni sdileni internetu. U XP mi to nejde.
Otazka: kde delam chybu? je potreba nejakej virtualni router?
Predem vsem diky za odpoved...
Mut.
Nout s XP jako Wifi router??? prosim o pomoc
Nout s XP jako Wifi router??? prosim o pomoc
HP Pavilion TX - Dvoujadro 1,6GHz.. 4GB RAM, 500GB HDD, GeForce 6150 - 128MB RAM...bla bla bla Vista Ultimate 32x
když otevřeš vlastnosti toho připojení a přejdeš na kartu Upřesnit, je tam možnost povolit sdílení připojení
pokud to povolíš a stále nefunguje, ještě zkus, jestli to neblokuje firewall (třeba jeho dočasným vypnutím). pokud jo, bude třeba povolit v něm ICS, pak už by to mělo fungovat.
pokud to povolíš a stále nefunguje, ještě zkus, jestli to neblokuje firewall (třeba jeho dočasným vypnutím). pokud jo, bude třeba povolit v něm ICS, pak už by to mělo fungovat.
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem stejneho nazoru.
mit neustale pustene sdileni pres notebook, aby dalsi lidi mohli byt na netu....
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 70UL0UBEQZ
ja vzal tento router za "par korun", maximalni spokojenost, na domaci sit bohate staci, jede mi nonstop uz nekolik mesicu, zatim zadny problem, signal stabilni.
mit neustale pustene sdileni pres notebook, aby dalsi lidi mohli byt na netu....
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 70UL0UBEQZ
ja vzal tento router za "par korun", maximalni spokojenost, na domaci sit bohate staci, jede mi nonstop uz nekolik mesicu, zatim zadny problem, signal stabilni.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“