Nešel jsem dva notebooky a nemužu se rozhodnout který vzít.... prosím poradte
http://anacomp.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=35843
http://anacomp.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=32983
díky
porovnání 2 NB
Tak subjektívne by som z týchto dvoch volil asi Toshibu, lebo s nimi mám zatiaľ len dobré skúsenosti. Veľkou nevýhodou tohto modelu Toshiby je jednoznačne celolesklé šasi, vrátane klávesnice tuším, takže po miernom používaní to bude vyzerať dosť nechutne. A takisto bude viditeľný každý škrabanec. Výkonovo sú na tom dosť podobne, holt hlavné zameranie sú multimédiá, na prenášanie moc nie sú. Baterka vydrží na oboch fakt málo. Výhodou toho Asusu je jednoznačne Blu-ray mechanika, mierne vyššie rozlíšenie disleja a väčší disk (i keď pre mnohých je aj 320GB viac ako dosť). Ale stále by som radšej zvolil Toshibu.
No, možno by sa ale dali nájsť ešte nejakí kandidáti.
No, možno by sa ale dali nájsť ešte nejakí kandidáti.
-
- píše často
Hlavne tymi poziadavkami aka je max. cena ? Chces to prenasat , kolko cakas , ze ti to ma vydrzat, dake specialne poziadavky na vahu,dizajn vybavu ,velkost atd.
Narocne grafikce programi to definuj presne Pre niekoho by to mohol byt aj Skicar...(a tu by sa mohol hodit aj externy displej tie na notebookoch za vela nestoja)
Narocne grafikce programi to definuj presne Pre niekoho by to mohol byt aj Skicar...(a tu by sa mohol hodit aj externy displej tie na notebookoch za vela nestoja)
Pripajam sa k polovi. Co je to "narocne graficke programy"?
Pre porovnanie: Moj notas s T9400 a Quadro FX 770M 512MB DDR3 spracuvava vizualizacie (ci uz live nahlady alebo rendering vizualizacii) v Artlantise cca 2-3x pomalsie ako desktopovy workstation xw4600 s Radeon HD4850 za polovicnu cenu.
A kvalitativne sa displej (s jednym z najlepsich TN panelov medzi notebookmi) ani zdaleka nechyta na H-IPS 24" desktopovy panel napr. co do vernosti farieb.
Aby si nahodou nenarazil hlavou na beton, najma ked to ma byt na pracovnu cinnost (do skoly samozrejme postaci).
C
Pre porovnanie: Moj notas s T9400 a Quadro FX 770M 512MB DDR3 spracuvava vizualizacie (ci uz live nahlady alebo rendering vizualizacii) v Artlantise cca 2-3x pomalsie ako desktopovy workstation xw4600 s Radeon HD4850 za polovicnu cenu.
A kvalitativne sa displej (s jednym z najlepsich TN panelov medzi notebookmi) ani zdaleka nechyta na H-IPS 24" desktopovy panel napr. co do vernosti farieb.
Aby si nahodou nenarazil hlavou na beton, najma ked to ma byt na pracovnu cinnost (do skoly samozrejme postaci).
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“