Zamrzání NB v nepravidelnm intervalu

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
Gambacisko
občas něco napíše

Zamrzání NB v nepravidelnm intervalu

Příspěvekod Gambacisko » 30 bře 2009 12:18

Ahoj, od včerejšího večer mám problém se svým Satelite A300. Včera začal v nepravidelných intervalech zmrzávat, že pomůže pouze tvrdý restart, děla to v nepravidelných intervalech 5 - 20min, nekdy jede 2hodiny a nic.
Zamrzává také pokud se pokusím spustit 3D aplikaci, což ovšem dělá jen u některých. PC jsem komplet zformátoval, tkže je tam ted jen čistý system a nove ovladace, ovsem problem pretrvava.
Zkousel jsem ruzne testy Ramek, HDD, grafiky ale nikde nebyl nalezen žádný problém. Jeste mne napadlo, ze chybí nejaky ovladac na zakl. desce ale na http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... service=CE jsem opravdu ovladace na motherboard k tomuto notasu nenasel.

Za každý nápad co s tím je předem díky, Nastesi je je jeste v záruce, tkze pri nejhorším servis 8)

Artanis
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Artanis » 02 dub 2009 12:49

zamrzání může také způsobovat BIOS, či nekompatibilní operační systém, viz. problémy Windows 98 a procesory AMD K-6, skus flashnout BIOS, třeba to pomůže a jaký OS používáš?
FSC Amilo Pi-2530 (C2D T9300 2,5GHz. 4GB RAM, 500GB HDD, Radeon X2300HD)
Thinkpad T40 (Pentium M 1,5GHz, 1,5GB RAM, 40GB HDD, Radeon Mobility 7500)
Toshiba Satellite S-3004 (P3 1GHz, 256MB RAM, 40GB HDD, GF2 Go!)

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“