JornLande píše:lexicon: Čeče a proč vlastně tak trváš na tý akceleraci videa grafárnou? Přes procik to jede naprosto plynule, navíc vytížená grafika se přehřívá - z toho důvodu jsem rád, že jí zatěžuju co nejmíň a dekóduju přes procik. I tak zvuk větráčku připomíná tryskáč.
Nevim jak v notasu ale co jsem prave zkousel na desktopu tak pri tom dekodovani pres GPU to s teplotou vubec nehlo, ale kdyz to jelo pres CPU tak tam byla teplota vyssi. Tu grafarnu to fakt o hodne min zatezuje kdyz to jede pres ni.
Jinak uz jsem to "rozchodil" na poslednich upravenych cetifikovanych ovladacich z laptopvideo2go a vysledek je mizerny. Nevim jestli je to jenom 128MB pameti nebo ovladacema samotnyma, ale vido se trha kdyz jede dekodovani pres GPU. Ted se uz objevil upravenej nv_disp.inf pro posledni bety 185.66 tak ze jdu zkusit je a snad to pomuze. Pokud ne tak ta pamet 128MB na grafarne na dekodovani pres Cudu proste nestaci.
EDIT1: Tak se zadarilo s poslednima betama je to ok a video je krasne plynule.
Tady je vysledek (prehravana stejna cast, stejneho filmu, pri stejnem nastaveni jako pri predchozim testu):
Myslim ze je to ok. Grafarna sice vic hreje, ale i pri teto teplote je vetracek temer neslysny, navic mit zvuk pusteny u HD videa pres ty repracky v notasu je barbarstvi tak ze sluchatka to jistej a nebude slyset nic. Az bude nabita baterka tak jeste zmerim zbyvajici cas pri dekodovani pres GPU vs. CPU.
EDIT2: Tak je rozhodnuto lepsi z hlediska vydrze na beterii se zda akcelerace pres GPU. Rozdil ve vydrzi je pres 20min.