Zdarec, nějak mi začalo blbnout nabíjení ntb. Prostě se to občas nabíjí a občas ne. V čem bude chyba v adaptéru nebo notasu? tento problém jsem již měl na něm 2x v době záruky a vždy nějak opravili, už ani nevím jak!
Psali, že něco vyměnili. Nedávno jsem si koupil nový adaptér a mám ho stále v záruce, tak jestli se vyplatí reklamovat? poraďte prosím
Nechce se nabíjet ntb
:.-)
To už nelze, jelikož na něj byla záruka jen na jeden rok a já si ho koupil v září předminulého roku! A mám přesně HP 6710s, tu záruku jsem myslle, že mám na adaptér, jelikož jsem ho jednou zapoměl na vejšce a jak sem se vrátil tak byl fuč:-)... takže jedině zde by šla uplatnit záruka...
Ked sa ti nenabyja tak ide napajany zo siete normalne, teda bateria sa nevybija predpokladam v takom pripade by som to tipoval skor na ten notas pripadne baterii samotnou...Ale ak mas moznost to vyskusat s inym adapterom tak to stoji za pokus...
Inac zaruka len pre firmi/zivnostnikov(teda pokial si tam uviedol ICO je 1 rok inac mas normalne 2 roky)
Inac zaruka len pre firmi/zivnostnikov(teda pokial si tam uviedol ICO je 1 rok inac mas normalne 2 roky)
.
Zítra to zkusím s kámošem ve škole:-) Jinak níže posílám záruční list, v němž se u notebooku píše ve sloupci Doba zárky 12 měsíců, ale jestli mám možnost, tak bych to klidně šel zkusit. Jen já se v tom opravdu nevyznám. http://mohes.rajce.idnes.cz/fotkyyyyyyyy/ zde jsou ty faktury atd