Dobry den,
Po novem nainstalovani OS Vista Home Premium jsem jako prvni hru zkusil Counter Strike Source. Na XP mi jela vyborne na mensim rozliseni i s chipsetem GL960. Pri plnem rozliseni 1280x800 mam zhruba nejakych 25 fps, jak na XP, tak na Vistách. Jenze za ucelem dosahnout vetsi plynulosti hry, jsem ve Vistách ve hre zmensil rozliseni na 800x600. Hra je celkem nehratelna na toto rozliseni, a zda se mi, ze grafika nejede naplno. Myslim si, ze kdyz jedu na plne rozliseni, tak hra vyuzije grafickou kartu naplno a kdyz zmensim rozliseni, tak hra nema takove naroky na grafiku, a tim padem nevyuziva cely vykon grafiky a hra se seka. Muzete mi poradit, jak tento problem vyresit? Ovladace mam od Intelu ty nejnovejsi (alespon doufam- 7.15.10.1666). Dekuji za vsechny ohlasy.
x3100-problemy s grafikou pri CS:S
Ano, ale je celkem logicke, ze kdyz snizim rozliseni, tak hra pujde plynuleji. Ona na plne rozliseni taky jede plynule ale mam zhruba 25 fps. A clovek si rekne, ze kdyz snizi rozliseni, tak to pojede rychleji a ono se to pritom jeste seka. A na XP mi to jelo na plne rozliseni stejne a na 800x600 to jelo i 70 fps.
-
- píše často