Potrebuju prave poradit s Win... (viz ten muj prispevek - provedl jsme edit)eis píše:Co take by si chcel prediskutovat? Vopred avizujem, ze Win prakticky nepouzivam, takze o driveroch/nastaveni nic neviem.
Uz ma nekdo FS Mobile U9200
-
mikedge
-
eis
- občas něco napíše
Hmm, s 1) ti asi moc neporadim, ale k 2) som cital, ze sa jedna o nejaky "ACPI linkage driver"> https://forum.ts.fujitsu.com/forum/view ... cpi#p93440
K 1) ma napada: to s nedostatkom pamate je divne, mas dufam najnovsie ovladace, atd?.. Pripadne skus nejaky iny nahravaci software (GoldWave?), alebo jednoducho zapni mikrofon na vystup (pozor na spatnu vazbu
). Taktiez: interny mikrofon je nezavisly vstup od jacku na tele notebooku a je ho zrejme treba "select-nut" niekde v ovladani hlasitosti, cast nahravanie.
K 1) ma napada: to s nedostatkom pamate je divne, mas dufam najnovsie ovladace, atd?.. Pripadne skus nejaky iny nahravaci software (GoldWave?), alebo jednoducho zapni mikrofon na vystup (pozor na spatnu vazbu
-
Bigjira
- občas něco napíše
-
eis
- občas něco napíše
-
Bigjira
- občas něco napíše
Tak jsem ho taky koupil (U9200). Mam ho z alzy,bohuzel odkaz na nej uz zmizel,ale koupil jsem ho s UMTS modemem. Problem je,ze nevim jak ten modem aktivovat, kdyz chci zapnout bezdratove site, tak muzu zapnout BT,WiFi,ale UMTS je zasedle,ani v biosu jsem nenasel kde ho zapnout. Prijde mi jako by ho snad nekdo vybrakoval.
Setkali jste se s tim? Jak mam dale postupovat?
-
eis
- občas něco napíše
No ja 3G nemam ani som neskusal este "doinstalovat", ale myslim ze v BIOSe by sa to malo ukazat. Modul je pod klavesnicou, pri touchpade. Viac skus na https://forum.ts.fujitsu.com/forum/view ... 94&t=36650
Edit: neviem, ci je modem PCI alebo USB zariadenie, podla toho by mal byt vidno z linuxu, tusim
Edit: neviem, ci je modem PCI alebo USB zariadenie, podla toho by mal byt vidno z linuxu, tusim