Uz ma nekdo FS Mobile U9200

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
mikedge

Příspěvekod mikedge » 05 dub 2009 19:54

eis píše:Co take by si chcel prediskutovat? Vopred avizujem, ze Win prakticky nepouzivam, takze o driveroch/nastaveni nic neviem.

Potrebuju prave poradit s Win... (viz ten muj prispevek - provedl jsme edit)

eis
občas něco napíše

Příspěvekod eis » 05 dub 2009 20:07

Hmm, s 1) ti asi moc neporadim, ale k 2) som cital, ze sa jedna o nejaky "ACPI linkage driver"> http://forum.ts.fujitsu.com/forum/viewt ... cpi#p93440

K 1) ma napada: to s nedostatkom pamate je divne, mas dufam najnovsie ovladace, atd?.. Pripadne skus nejaky iny nahravaci software (GoldWave?), alebo jednoducho zapni mikrofon na vystup (pozor na spatnu vazbu ;) ). Taktiez: interny mikrofon je nezavisly vstup od jacku na tele notebooku a je ho zrejme treba "select-nut" niekde v ovladani hlasitosti, cast nahravanie.

Bigjira
občas něco napíše

Příspěvekod Bigjira » 24 kvě 2009 12:00

Jde na tomhle notebooku (U9200) nabootovat z usb flashky?

eis
občas něco napíše

Příspěvekod eis » 24 kvě 2009 12:03

Priamo z flashky som neskusal, ale "USB-HD" je v moznostiach v BIOSe a nabootoje z SD karty aj USB CD-ROMky.

Bigjira
občas něco napíše

Příspěvekod Bigjira » 10 čer 2009 20:00

Tak jsem ho taky koupil (U9200). Mam ho z alzy,bohuzel odkaz na nej uz zmizel,ale koupil jsem ho s UMTS modemem. Problem je,ze nevim jak ten modem aktivovat, kdyz chci zapnout bezdratove site, tak muzu zapnout BT,WiFi,ale UMTS je zasedle,ani v biosu jsem nenasel kde ho zapnout. Prijde mi jako by ho snad nekdo vybrakoval. :-) Setkali jste se s tim? Jak mam dale postupovat?

eis
občas něco napíše

Příspěvekod eis » 10 čer 2009 20:35

No ja 3G nemam ani som neskusal este "doinstalovat", ale myslim ze v BIOSe by sa to malo ukazat. Modul je pod klavesnicou, pri touchpade. Viac skus na http://forum.ts.fujitsu.com/forum/viewt ... 94&t=36650

Edit: neviem, ci je modem PCI alebo USB zariadenie, podla toho by mal byt vidno z linuxu, tusim

Zpět na „Jaký vybrat notebook“