Toshiba Satellite U400
Toshiba Satellite U400
zdravím, mám takový problém, přešla jsem z Aceru na Toshibu, doma jsem se přes Acer hnedka připojila k Wifi pomocí WLAN ale tady na toshibě to chce nějaký network key, přitom na Aceru nebyl potřeba.. to nechápu, objevuje se to i na wifině co mi to najde jako zkušební, nabídka nějaké společnosti k připojení wifi.. prosím poraďte, tohle je pro mě dost důležité.. děkuji
zatrhni tam místo šifrování WEP, žádné, pokud je to přes Toshiba ConfigFree, jinak je možné že někdo nastavil heslo na síť, jinak přechod z Aceru na Toshibu je dobrá volba =)
FSC Amilo Pi-2530 (C2D T9300 2,5GHz. 4GB RAM, 500GB HDD, Radeon X2300HD)
Thinkpad T40 (Pentium M 1,5GHz, 1,5GB RAM, 40GB HDD, Radeon Mobility 7500)
Toshiba Satellite S-3004 (P3 1GHz, 256MB RAM, 40GB HDD, GF2 Go!)
Thinkpad T40 (Pentium M 1,5GHz, 1,5GB RAM, 40GB HDD, Radeon Mobility 7500)
Toshiba Satellite S-3004 (P3 1GHz, 256MB RAM, 40GB HDD, GF2 Go!)
Lucietka:
pravdepodobne byl ten WEP klic ulozeny uz v notebooku po prvni konfiguraci (kterou jsi zrejme nedelala ty, ale treba tata, bracha, ...)
na novem notebooku staci nastavit spravny wep klic a ulozit si to nastaveni, pak by to uz melo jit automaticky.
jinak osobne doporucuju nepouzivat ani wep sifrovani, je pomerne neucinne (da se prolomit velice rychle, jsou na to i programy), takze doporucuju nastavit alespon wpa sifrovani (kdyztak si pozvi domu nejakeho kamarada, kterej by ti to umel ponastavovat, popr. ten , kdo nastavoval tu puvodni sit)
pravdepodobne byl ten WEP klic ulozeny uz v notebooku po prvni konfiguraci (kterou jsi zrejme nedelala ty, ale treba tata, bracha, ...)
na novem notebooku staci nastavit spravny wep klic a ulozit si to nastaveni, pak by to uz melo jit automaticky.
jinak osobne doporucuju nepouzivat ani wep sifrovani, je pomerne neucinne (da se prolomit velice rychle, jsou na to i programy), takze doporucuju nastavit alespon wpa sifrovani (kdyztak si pozvi domu nejakeho kamarada, kterej by ti to umel ponastavovat, popr. ten , kdo nastavoval tu puvodni sit)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
jj, to wpa osobne povazuju za takove minimum
idealne jeste v kombinaci s filtrovanim MAC adres (pujdou pripojit jen zarizeni, ktere bude mit router v "seznamu povolenych") a skrytim ID site (aby nebyla pro bezne lidi "viditelna")
idealne jeste v kombinaci s filtrovanim MAC adres (pujdou pripojit jen zarizeni, ktere bude mit router v "seznamu povolenych") a skrytim ID site (aby nebyla pro bezne lidi "viditelna")
kazdy velky byk byl jednou tele
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“