Jaké hry hrajete na NTB nejraději? A na co se těšíte?
Hraju? No občas CnC3 KW, Mount and Blade, Neverwinter Nights.
Očekávané: Eh nepsal jsem tu už je Starcraft 2? V současnosti Dragonhammer 2 (NWN server).
DOTAZ:
Nikde jsem to neviděl, i na nejnižších detailech, s procesorem na max, mam problémy s Crysis Warhead, kde jedou za každé cca 4 sekundy dropne fps o cca 8 dolů a zase vyleze. Ono se to nedá moc, ale jsou z toho nepříjemné záškuby, nebaví mě to pak hrát (už se tím prokousávám pěkně dlouho a rád bych to smazal ). Crysis mi nic takového nedělá, ani jiné hry....
Díky
Očekávané: Eh nepsal jsem tu už je Starcraft 2? V současnosti Dragonhammer 2 (NWN server).
DOTAZ:
Nikde jsem to neviděl, i na nejnižších detailech, s procesorem na max, mam problémy s Crysis Warhead, kde jedou za každé cca 4 sekundy dropne fps o cca 8 dolů a zase vyleze. Ono se to nedá moc, ale jsou z toho nepříjemné záškuby, nebaví mě to pak hrát (už se tím prokousávám pěkně dlouho a rád bych to smazal ). Crysis mi nic takového nedělá, ani jiné hry....
Díky
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
asi si nikdy nehrál hry typu Duke Nuke 3D, Fallout2, a Hind tohle jsou klasiky dobře mirrors edge dobrej nápad zpracování taky, je pravda že je to první a poslední hra co mě za dlouho dobu nadchla ale že bych u ní trávil hodiny to asi ne
edit: u hry mě nejde o grafiku (furt je to hra) ale o hratelnost (chci si ji užít)
edit: u hry mě nejde o grafiku (furt je to hra) ale o hratelnost (chci si ji užít)
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
No tak já teď na mém notebooku hraju znovu Fallout 2 (už jsem v New Reno ), DotU, Mount & Blade a občas na odreagování Quake Live.
Jinak už na něm jiný hry nemám. Poslední nové hry co jsem dohrál mě akorát utvrdily v tom, že už prostě nemají duši a kouzlo jako starší klasiky...
edit: Jak sem si ted precet posledních pár příspěvků, tak koukám, Pythone ty jsi můj člověk
Jinak už na něm jiný hry nemám. Poslední nové hry co jsem dohrál mě akorát utvrdily v tom, že už prostě nemají duši a kouzlo jako starší klasiky...
edit: Jak sem si ted precet posledních pár příspěvků, tak koukám, Pythone ty jsi můj člověk
ták ták, moje řeč prostě klasika je klasika
edit: ty taky fallout2 už sem dohrál aspon 15krát a klidně si ho zahraju znova ale s těch novej her třeba Crysis hrál sem chvilku a furt je to jedno a to samý dokola jo a třeba Fallout3 prostě propadák udělali s toho FPS s prvky RPG a když sem hned na začátku vystřílel školu plnou nájezdníku a vzpoměl jsem si že když ve 2 sem potkal na 8 levelu gekona tak sem utíkal páč sem na něj neměl ale hold na záčatku je s tebe king a hrát je sranda a můžu si zabíjet koho chcu děkuji nechci a pak stojí ještě za řeč Mafia ta se taký dá hrát furt dokola
edit: ty taky fallout2 už sem dohrál aspon 15krát a klidně si ho zahraju znova ale s těch novej her třeba Crysis hrál sem chvilku a furt je to jedno a to samý dokola jo a třeba Fallout3 prostě propadák udělali s toho FPS s prvky RPG a když sem hned na začátku vystřílel školu plnou nájezdníku a vzpoměl jsem si že když ve 2 sem potkal na 8 levelu gekona tak sem utíkal páč sem na něj neměl ale hold na záčatku je s tebe king a hrát je sranda a můžu si zabíjet koho chcu děkuji nechci a pak stojí ještě za řeč Mafia ta se taký dá hrát furt dokola
X301 - "WKS"
Jo, fallout 3 mě taky nenadchnul, ale už jen z povinnosti jsem ho dohrál . Má občas i pár klasických falloutovských stránek, jako rozhovor s Harroldem, pes Meatdog, rozhodování se jestli pomoci Ghoulům, lidem, nebo mezi nimi udělat příměří (hned mi to připomělo Vault City a Gecko), příběh (hledání G.E.C.K.u, Enkláva)... ale na F1 nebo 2 to nemá ani náhodou. Jak říkáš, moc jednoduchý. Dnešní hry jsou už všechny dost jednoduchý. Ze začátku vedou za ručičku a než si to člověk uvědomí tak je konec. Nejlepší jsou na Falloutu ty začátky, když člověk pořádně neví kam má jít a zabije ho i jeden radškorpion...
Nemam na hry cas, ale kdyz se najde, tak neco z:
Mafia
Colin McRay 2
Diablo 1 a 2
Starcraft
SWAT 4
TrackMania Nations Forever
Ufo 1 a 2
A jeste mam uz dlouho rozehrane Baldurs Gate 2
Mafia
Colin McRay 2
Diablo 1 a 2
Starcraft
SWAT 4
TrackMania Nations Forever
Ufo 1 a 2
A jeste mam uz dlouho rozehrane Baldurs Gate 2
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
momentalne collin 2005
(a jinak dlasi spis fakt obcas si tu a tam neco zahraju... age of empires, heroes3 s kamosem, nebo farcry...)
(a jinak dlasi spis fakt obcas si tu a tam neco zahraju... age of empires, heroes3 s kamosem, nebo farcry...)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Ja kdyz parim na notasu tak halavne Quake III Arena, World of Warcraft, Half-Life 2 EP2, World of Goo a Warhammer 40k Soulstorm. Na pareni novych her mam desktop, tohle vetsinou parime s kolegama v praci nebo obcas kdyz vyrazim na nejakou alnku.
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3
bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330
bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330
teraz drtim Medal of Honor Airborne,Spore, Call of Duty 4 multilplayer a obcas kampan Red Alert 3 Uprising.
Tesim sa samozrejme na Modern Warfare 2,Starcraft 2 a Stargate Worlds dufam ze vyjde toto leto Dalej som zvedavy na MAfiu 2 a NFS Shift
Tesim sa samozrejme na Modern Warfare 2,Starcraft 2 a Stargate Worlds dufam ze vyjde toto leto Dalej som zvedavy na MAfiu 2 a NFS Shift
MSI AMD Turion X2 TL58 1.9GHz,2GB RAM,HD 2600 512MB,250GB HDD,17",Windows 7 Ultimate x86