Zrychlení startu TM 5730G
Zrychlení startu TM 5730G
Zdravíčko mám nový NB a zdá se mě že nabíhá strašně pomalu ve srovnáním s mým stolním PC který je znatelně slabší tam se si vyladil pomoci tuneup 2008 ale o těch Vist co mám v NB mám trochu strach má někdo neaké zkušenosti nebo rady pro zrychlení? jedno jestli z hibernace nebo normálního startu trvá to přes minutu což je podle mě celkem dost
doufám jen že mě někdo poradí co vypnout nebo neak nastavit děkuji moc

X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
jj dobře až ho zase budu jednou restartovat kvůli aktualizacím tak to se mhodím ted mám něco rozdělané tak ho nemůžu restartovat
a screen jak bude vypadat po tom co naběhnou visty? a přestané hrabat
tak moje touha po rychlém startu je větší tady je sreen:
a btw: celkově to trvá dlouho a to než naběhnout visty a to přes minutu a to hodně spíš ke dvou minutám od toho co zapnu NB než na něm můžu tvořit

tak moje touha po rychlém startu je větší tady je sreen:

a btw: celkově to trvá dlouho a to než naběhnout visty a to přes minutu a to hodně spíš ke dvou minutám od toho co zapnu NB než na něm můžu tvořit

X301 - "WKS"
to jsem měl na PC
ale ok hodím si to i na NB a trvá to dlouho i z hibernace aspoň sem myslel že chceš vidět ikony v panelu vedle hodin
a dík za pochvalu
edit:
tak tady to je
ale spíš než na plochu se mě zdá že to dlouho načítá visty

edit:

tak tady to je

X301 - "WKS"
takto,hned po startu nemusí být spuštěno - Adobe , Bluetooth , Fraps , Free download , Google toolbar , Instalační program google , Nokia Launch , Media Center , NTI Backup , Real One Player , WMP, ...taky můžeš vypnout Win Defender,ale to je na tobě,ostatní položky startující se systémem vypnout.Co pak potřebuješ,klidně spustíš odkudkoliv
taky nevím co je to "fsm",ověřit,vypnout
taky nevím co je to "fsm",ověřit,vypnout
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno