Ahoj, jen se chci zeptat, jak je na tom s vydrzi R500 s dedikovanou kartou od ATI ? A dale jestli i ta verze R500 s nizsim rozlisenim ma matny displej. Děkuju
Zpozoroval jsem na svem R500 vec. Svetlejsi barvy jakoby mihotaji. Obraz se trochu vlni. Hlavne v horni casti LCD. Nesetkal jste se s tim nekdo? Je to lepe pozorovatelne pohledem ze spodu.
Thinkpady R,Tčka majú všetky matný displej a majú pokiaľ sa nepletiem aj SL500...u mňa výdrž na 6 článkovú baterku,tretinovým podsvietením,pri surfovaní na nete vydržala 3 hodiny(podotýkam batéria SANYO).pred nedávnom som kúpil 9 článkovú,ale ešte som som sa k tomu nedostal aby som ju vyskúšal koľko vydrží vkuse pri práci s NB..pracoval som na nej 2 dni a keď to tak zoberiem,tak mi možno vydržala tých 6 hodín,ale presne to fakt neviem...(práca WORD,EXCEL,net...)
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
Tak ja vam dekuju. Rozmyslim se prave mezi verzi s integrovanou a verzi s ATI grafikou. Ty nove konfigurace s ATI uz maji dokonce i 320 gb HDD, sice to ma velky rozliseni, ale zase to bude na ukor baterky, to je dilema.
dwg píše:nemate nekdo tip na solidni obal/pouzdro, ktere by pasovalo na r400 s 6tičlánkovou baterií?
Já pro přenášení R400 používám pouzrdo Belkin Neoprene Sleeve 14" (https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56188), do kterého se notebook vejde i s 6čl. baterií. Pouzdro je sice poté trochu natažené, ale ničemu to nevadí, je vyrobeno z elastického materiálu.
Já pro přenášení R400 používám pouzrdo Belkin Neoprene Sleeve 14" (https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56188), do kterého se notebook vejde i s 6čl. baterií. Pouzdro je sice poté trochu natažené, ale ničemu to nevadí, je vyrobeno z elastického materiálu.[/quote]
...a zmesti sa ti tam aj nabijacka? ..asi ne... nepoznas nejake kde ju mozem tiez nacpat?
chatumbabub píše:Zpozoroval jsem na svem R500 vec. Svetlejsi barvy jakoby mihotaji. Obraz se trochu vlni. Hlavne v horni casti LCD. Nesetkal jste se s tim nekdo? Je to lepe pozorovatelne pohledem ze spodu.
Testovaci obrazek:
hm, tak jsem vyloucil sw chybu... Skuste pls nekdo na tom obrazku, jestli se Vam taky vlni.
Mám 1680x1050 a občas už na to nevidím, hlavně večer když mám unavené oči. Ono co si budem vykládat, dnešní OS není moc stavěný na takové rozlišení a pro lidi se špatným zrakem je to zlo. Ideální by bylo něco mezi, ale to neexistuje Stejně bych ale asi znovu vzal 1680x1050.