stálá teplota grafické karty
stálá teplota grafické karty
dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli to tak má být - když se mi na notebooku vypne LDC nebo ho zavřu ale pc stále běží ale LCD ne tak se mi nezmění teplota grafické karty - cca 60°C a v noci když někdy stahuju tak mě to docela ruší když se mi pořád přepíná větráček na větší otáčky a pak na menší. zajímalo by mě jestli se nedá nějak nastavit aby se při vypnutí LDC nějak vypnula i grafická karta aby větráček nehlučil. díky za vaše odpovědi
jinak si ale asi nepomuzes. nasilkne preprogramovani vetracku pres nejkaky sw problem neresi, naopak by to mohlo prinest jeste vetsi problem - prehrivani.
60 stupnu vklidu je pomerne dost, sice zalezi na vykonnosti a kvalite chlazeni, no i hure chlazene notebooky jsou schopny dosahovat kolem 50 v idle.
takze procistit chlazeni a vymenit pastu bych taky aspon vyzkousel
btw, co to mas za notebook?
ps. muze byt 3 mesice stary a predtim klidne lezet dlouho ve skladu...)
60 stupnu vklidu je pomerne dost, sice zalezi na vykonnosti a kvalite chlazeni, no i hure chlazene notebooky jsou schopny dosahovat kolem 50 v idle.
takze procistit chlazeni a vymenit pastu bych taky aspon vyzkousel
btw, co to mas za notebook?
ps. muze byt 3 mesice stary a predtim klidne lezet dlouho ve skladu...)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
je to MSI GX701, podle různých fór je tahle teplota v pořádku ale nechce se mi rozebírat když je v záruce. mě je právě o to že při 60°C je větráček fakt neslyšitelnej ale při 62°C se rozfouká a to mě při spaní štve. přes soft ten větrák nechci přeprogamovávat protože se přesně bojim toho přehřádí, taky se mi dost mení teploty na různých podkladech (dřevo, lino, papír)