Windows Vista SP2
Windows Vista SP2
Můžu se zeptat je už service pack 2 pro visty?Z různých článků v googlu jsem se dočetl že má být v dubnu nebo že už je beta verze..Má cenu dávat tam tu beta verzi?Jak to teda je?Díky moc za odpověd.
-
- guru
-
- guru
http://www.extrawindows.cz/windows-vist ... ed-novinek něco je popsané tady,pro normálního uživatele nic podstatné pokud jsi doposud neměl nějaké problémy...já nevím,mě všechno šlape bez zádrhelů,akorát využití paměti mám cca 30%,předtím jsem míval pravidelně přes 40%,nevím jestli to má souvis s SP2...
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Nemám možnost nějakého srovnání, protože jsem si přenesl NB předevčírem. Ale myslím, že to bude tím SP2, protože když jsem ho přines, tak se stahly aktualizace a problém jsem nepozoroval. Včera se stáhl SP2 a od té doby probíhá pořád po restartu nebo vypnutí NB konfigurace. Neví někdo co s tím. Odebrat?
SONY VAIO VGN-FW41E
Pokud probíhá pořád konfigurace tak předpokládám, že není dokončená z nějakého důvodu instalace. I když dle systému jsou nainstalované všechny. Chtěl jsem to tedy vyřešit odebráním novou aktualizací, ale ne přes update. Mezitím jsem ale nainstaloval Office, proběhly znovu nové aktualizace přes update a vypadá to že už budu mít pokoj. Takže problém je ve Vistách a Vaio Update s tím asi nemá souvislost. Nicméně jsem ho stejně vypnul, protože nefunguje.
SONY VAIO VGN-FW41E
Zdravicko tak jsem si na notes hodil SP2 pro Visty samo ze originalni(A ted me maximalne dojima, ze ty parchanti za tu prasarnu chtej vubec penize), instalace probehla bezproblemu, ale po dvou dnech jsem notes zapnul(poprve po instalaci SP2) a uz cca 3 hodiny se tuto skvelou zaplatu od microsoftu snazim rozchodit. Vidim jen modrou smrt a neustalej restart. Ani nouzove spusteni, ktere vytuhne po nabootivani systemu nepomaha. Zrovna jsem tak vynervovan (jelikoz jsem nejspis prisel o vsecky data), ze bych celej microsoft spalil a nechal Gatese shoret v pekle. Jak todle muze bejt oficialni utilita proboha!!!!!!! F 10 pri bootovani by melo byt na obnovu systemu z tovarniho nastaveni nebo se pletu? Jelikoz i pri teto volbe mi notes aspire 6930G pise error
Naposledy upravil(a) Srby dne 10 črc 2009 10:22, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“