Zdravím ať hledám jak hledám nemůžu se dohledat a když něco tady na foru najdu tak tomu moc nerozumím mám svuj první Nb na svém stolní PC mám myslím jestli to tak je wifi s antenou na střeše? chtěl jsem se zeptat jak to udělat abych tenhle bezdrátový signál chytal i na svém Nb našel sem odkaz na tuto stránku
http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2007060035
nechápu zní moc potřebuju router nebo AP? když mám anténu na střeše panéláku a cvakám klasické připojení? prosím pomozte mi vysvětlit jak na to moc by mi to pomohlo fakt sem hledal a nenašel jsem díky
pomoc s wifi acer aspire 6920g
FildaS píše:jestli sem to pochopil správně od všech těch přízpětvků tak vlastně tu anténu která mi tahá net ze střchy pichnu do wifi routeru a pak zpátky do Pc a ten router mi rozprostře signál po bytě je tak? napiště někdo?
Ano tak jak to píšeš tak to mám taky.na střeše mám AP z kterýho mi jde kabelem pod baráku kabel do takové malé černé krabičky a z té jde kabel do Wifi routeru kde mám anténku která vysílá Wifi a z toho routeru mi jde samoržejmě kabel do PC abych měl net i tam.Ale musí ti provider dát IP nejde to en tak zapojit a připojit se..
ACER Aspire 6920G-582G32MN Gemstone Blue,Intel Core 2 Duo T5800,NVIDIA GeForce 9500M GS s až 1280 MB v TurboCache,320 GB, 5400 RPM, WINDOWS 7 beta