MSI GX620X-061
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ne pan je zase moc chytry. vis jak. Znam osobne cloveka co si koupil dell a bouzel nemel nemel stesti a nekolikrat se mu pokazil az se nastval koupil si acer a tem ma jeste dnes cca pres 2 roky a notes vypada jako vybaleny z krabice a zadna reklamace
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Třeba otec měl služební Acer, svého času pořizovací cena cca 30tis., po půl roce ho vyhodil. Mamka Acer naprosto totožný a má jej již 2,5 roku. Z části za to může fakt, že otec k notebooku přistupuje jako k psacímu stroji a z části měla asi mamka štěstí. Osobně Aceru už nefandím. S HP třeba máme zkušenost dobrou, co se týče provedení.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
tak to ja se zase navezu do HP mi uz posledni dobou neprijde nejak xtra fakt stredni uroven. Kdybych chtel kvalitu jdu jedine do Dell
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
ja nevim. mam uz druhej pavilion musim rict, ze pokud se k notasu clovek nechova jak prase, tak na nem nema ani skrabanec...je to o pristupu.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
ne, nosim ho normalne v batohu od hp za 900kc, prenasim ho nekolikrat denne a v pohode. pokud ten notas nespadne ze stolu na zem, nebo do nej nebudu rejt nozem tak se mu nic nestane. minulej pavilion sem mel 2 roky a klouby u nej drzely furt stejne jak pri koupi. jedinej duvod proc mam novej je ten, ze mi u tamtoho odesla dvd mechanika (taky sem palil o sto sest) a reklamaci sem vychytal tak, ze sem ho dal do opravy presne 23.12. a jelikoz to chodi az do polska (diky za to), tak nestihli 30ti denni lhutu a bylo vraceni penez.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
no proc ne, taky znam par lidi, kteri maji mekky book a porad drzi, i kdyz to casto nosi (jeden z nich je dokonce i compal FL90)
ale kdyz vidim na horcikove d630, ze pri neustalem noseni jsem musel i dotahovat sroubky na sasi (to svedci o namahani celeho tela pri prenaseni), obcas jsem mel obtisknuty "trackpoint" na displeji (ktery je mmchodem dost pevny) pri prenosu v batohu k tomu urcnenem, nechtel bych ten pavilion videt pri mem pouzivani
nechopvam se k tomu jako prase, ani do nej neryju nozem, jen proste nosim casto, nekolikrat denne otevru, zavru, klidne vicekrat denne nabiju...a i na tom dellu je to trochu znat...(vule v pantech 0.5cm, vylestena klavesnice, baterka uz jen 3hodiny, atd...)
btw. mam honeco pres 1 rok
ale kdyz vidim na horcikove d630, ze pri neustalem noseni jsem musel i dotahovat sroubky na sasi (to svedci o namahani celeho tela pri prenaseni), obcas jsem mel obtisknuty "trackpoint" na displeji (ktery je mmchodem dost pevny) pri prenosu v batohu k tomu urcnenem, nechtel bych ten pavilion videt pri mem pouzivani
nechopvam se k tomu jako prase, ani do nej neryju nozem, jen proste nosim casto, nekolikrat denne otevru, zavru, klidne vicekrat denne nabiju...a i na tom dellu je to trochu znat...(vule v pantech 0.5cm, vylestena klavesnice, baterka uz jen 3hodiny, atd...)
btw. mam honeco pres 1 rok
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- Moderátor
Podělat se samozřejmě může každý, ale někdy je roziko menší a jindy větší, takže je potřeba si to rozmyslet...
Onne: To s hraním aškolou je fakt relativní, jak řekl damianus. Já třeba nehraju a stejně jsem se ve škole bál skoro každý rok z vyhazovu...
Onne: To s hraním aškolou je fakt relativní, jak řekl damianus. Já třeba nehraju a stejně jsem se ve škole bál skoro každý rok z vyhazovu...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Ahoj. Omlouvám se za znovuobnovení vlákna, ale prostě mi to nedá
Přišel jsem tady nadšený z notebooku MSI cena/vykon..
Ale postupně jsem si tady začal pročítat fórum a zjistil jsem, že bych asi svým způsobem celkem dosti prohloupil.. Od her jsem ustopil, stejně 95% času na PC je to hudba, film, word a internet.
Byl jsem nasměrován na Tecru A10-11M, která se mi teda začala zamlouvat více.
Ale tak nějak jsem ze zdejších vláken pochopil, že zelenou tady má hlavně Lenovo...
Mrknul jsem se třeba na toto video http://www.youtube.com/watch?v=czCXonII ... r_embedded
a čuměl jsem.
Takže jsem zase zapátral a nešel toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64292
Ram i HDD mi příjdou dostačující, procesor asi není z nejlepších..
Ale spíš jde o to provedení.. Všichni tady notebooky od IBM celkem vychvalujou..
Tak jsem se chtěl zeptat, zda se nepletu, když si myslím, že za těch 20k je to kup asi nejlepší.
Ještě bych to upřesnil, byl bych rád za spokojené min.2 roky soužití
ticho na přednáškách, nerozvrzanost, bytelné tělo, velkou výdrž. Užití hudba, film, net, práce v textových editorech.
Jinak jak to je s jejich řadami? Narazil jsem v těchto cenových hladinách i na řady SL a N. Ale netuším, na jaké uživatele jsou tyto řady zaměřeny. Z té řady R mám pocit, že by mohlo jít o něco odolného s celkem slušným výkonem. Díky za reakce
Přišel jsem tady nadšený z notebooku MSI cena/vykon..
Ale postupně jsem si tady začal pročítat fórum a zjistil jsem, že bych asi svým způsobem celkem dosti prohloupil.. Od her jsem ustopil, stejně 95% času na PC je to hudba, film, word a internet.
Byl jsem nasměrován na Tecru A10-11M, která se mi teda začala zamlouvat více.
Ale tak nějak jsem ze zdejších vláken pochopil, že zelenou tady má hlavně Lenovo...
Mrknul jsem se třeba na toto video http://www.youtube.com/watch?v=czCXonII ... r_embedded
a čuměl jsem.
Takže jsem zase zapátral a nešel toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64292
Ram i HDD mi příjdou dostačující, procesor asi není z nejlepších..
Ale spíš jde o to provedení.. Všichni tady notebooky od IBM celkem vychvalujou..
Tak jsem se chtěl zeptat, zda se nepletu, když si myslím, že za těch 20k je to kup asi nejlepší.
Ještě bych to upřesnil, byl bych rád za spokojené min.2 roky soužití
ticho na přednáškách, nerozvrzanost, bytelné tělo, velkou výdrž. Užití hudba, film, net, práce v textových editorech.
Jinak jak to je s jejich řadami? Narazil jsem v těchto cenových hladinách i na řady SL a N. Ale netuším, na jaké uživatele jsou tyto řady zaměřeny. Z té řady R mám pocit, že by mohlo jít o něco odolného s celkem slušným výkonem. Díky za reakce
Zpět na „Jaký vybrat notebook“