Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
dobrý den kamarád shání nb s rozlišením 1680*1050 max. 15", dobrá výdrž na baterce, konektor na externí HDD (eSata nebo FireWire), pokud možno aby zvládl přehrát HD video a lehký a pevný cena do 25 000kč doufám ýe je to aspon trošku realné radil jsem mu Lenovo SL5OO.... děkuji za názory
no, je pravda, ze sl500 je ted na alze v akci za cca 20, ale pokud je rozpocet 25, radsi bych vzal tecru s10, wsxga+ ma, quadro150m utahne i fullHD, esata ma taky, 3-letou zaruku a pevne telo
(puvodne jsem chtel nahodit R500, ale nema esata ani firewire)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
na tu sem se mu taky díval ale absence konektoru na připojení HDD mě přijde na prd, btw má SL5OO ultra bay nebo jak se to jmenuje na přidání baterie nebo hdd místo CD-mechaniky a nebo zdá se k té tekře dokoupit baterie na připojení
díkec moc. a u té R500 jde do ultrabay dát baterku? jedná se mu o to aby když pujde do školy na cca 5-7 hodin nemusel tahat nabiječku.... můj NB vydrží 4,5 hodky když na něm jen píšu.... tak r500 by to mohl dát ne?
swarm píše:EDIT: Aha, tak Firewire na zde prodávaných R500 pravděpodobně není. Jsou dvě verze základní desky a zde je nejspíš ta bez něj.
podla servisneho manualu su 4 system boardy pre R500: s intel grafikou s TPM a bez TPM a s ati grafikou s TPM a bez TPM. nie je tam ziadna poznamka optional alebo some models v specifikaciach pri IEEE 1394 connectore a ani IEEE 1394 sub card FRU part (co je samotny konektor s pripojenim na system board) nema vyspecifikovane konkretne konfiguracie takze firewire (aka IEEE 1394) port je vo vsetkych R500. http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MIGR-70067