Zdravím , mám nový ntb a bez OS .. po složitém naistalování Win XP pro. jsem zjisti , že nemám CD s Driverama (ovladačema) , stahoval jsem je z https://h20000.www2.hp.com , ale stále mi zůstal jeden otazník ve správci.. proto mám dotaz :
Má někdo CD(DVD) s ovladačema (na grafiku , síťovku , spec.tlačítka , zvuk. , .. ) na HP 6830 s , popř. kde bych si ho mohl stáhnout
Ovladače se stahují jednotlivě z webu výrobce notebooku. Žádné CD nebo DVD není.
Ohledně toho jednoho otazníku ve správci... tak snad víš co už ti funguje a co ještě ne a co by tam teda mohlo asi zbývat nainstalovat.
právě , že já to stahoval tak na střídačku a jako vše mi funguje .. ale myslím si , že sem něco stáhl zbytečně a tu jednu věc asi ne .. zítra dodám screen a popis přímo toho otazníku .. já totiž anglicky umím jen jako amatér a na té jejich stránce toho je víc .. kdyby si někdo udělal čas a třeba mi rozepsal co vše je potřeba stáhnout a co je zbytečný stahovat , mám jen stolní pc a tam instalování na komponenty je mnohem jednodušší .. jinak sem ho zakoupil jako bez OS s FreeDOS a nechal si ho naformátovat a sám znovu formátoval ..
to mám nainstalovaný právě a i mě fungují .. jas , zvuk , všechny tlačítka prostě fungují ______
edit:zkoušel sem i přeinstalovat , ale prostě otazník furt je ..