GTA 4
to je pravda ale taky me rekni kolik lidi ma notebook primarne na hry? pochopitelne krom tebe?! Myslim ze drtiva vetsina uzivatelu pouziva notebook ke studiu a nebo praci, a nebo muzu mit notebook a parit GTA IV. Na lavicce v parku nebo jinak nevim proc bych si kupoval herni notebook.
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
-
- občas něco napíše
to Python.P
Divil by ses, kolik lidi pouziva notebook taky na hry, staci se podivat na toto forum. Kde beres, ze ja pouzivam notebook prevazne na hry? A tezko si nekdo kupuje notas, aby mohl hrat nekde v parku bez zasuvky. Notebook je dobry k tomu, ze kdyz cestujes, tak je uzasne mobilni a nemusis tahat desktop
Divil by ses, kolik lidi pouziva notebook taky na hry, staci se podivat na toto forum. Kde beres, ze ja pouzivam notebook prevazne na hry? A tezko si nekdo kupuje notas, aby mohl hrat nekde v parku bez zasuvky. Notebook je dobry k tomu, ze kdyz cestujes, tak je uzasne mobilni a nemusis tahat desktop
Asus ROG Strix G18
tak já nevím k čemu jinýmu můžou sloužit dvě 9800 GTX ve sli??? obrovský herní výkon.... tak možná proto podle toho usuzuju
btw. taky mám notebook s dedikovaou grfárnou ale jen pro to aby když se doučím si mohl chvilku zahrát a aby přehrál HD video.... ale primárně na hry teda néni a k čemu ti je notebok který vydrží jen 1,5hodiny? můj dá s přehledem 4
btw. taky mám notebook s dedikovaou grfárnou ale jen pro to aby když se doučím si mohl chvilku zahrát a aby přehrál HD video.... ale primárně na hry teda néni a k čemu ti je notebok který vydrží jen 1,5hodiny? můj dá s přehledem 4
X301 - "WKS"
ovladac
Moze sa mi znizit FPS ked nainstalujem najnovsie ovladace na grafiku.Teraz mam 8.12 a tie su optimalizovane na gta4.chcem skusit 9.3.diky za odpoved
MSI AMD Turion X2 TL58 1.9GHz,2GB RAM,HD 2600 512MB,250GB HDD,17",Windows 7 Ultimate x86
Gogo - to je uz lepsi reseni notas s externi grafikou. Az to Fujitsu zacne delat ve velkem, tak tyhle nesmyslne megatluste a ohavne booky zmizi z pultu... Ono je rozdil mit tenky hezky 15,4" notas a k tomu krabicku s poradnou grafikou. Kor kdyz uz to umi poslat obraz na displej v notasu.
Az tato doba prijde, pujde desktop do vecnych lovist.
Az tato doba prijde, pujde desktop do vecnych lovist.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
no ja bych rekl ze jeste nepujde a pujde az se udela nejaky notes co pujde opravdu upgradovat a bude mit full support
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
No jo, ale i kdyz ti pujde uprgadovat, bude to nebetycne hlucici hovadko - protoze ta grafika uvnitr se proste musi uchladit. Podivej se na chladici system orgasmica - kdyby ten jeho notas nevazil jako male auto, tak bych se bal, aby mi neodlitl ze stolu... Reseni externi krabicni je idealni vec - dlouha vydrz, tenky a lehky notas a externi sila na kravovinky...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012