jak je na to momentálně kvalita Acerů?
jak je na to momentálně kvalita Acerů?
Zdravím,mohli byste prosím zde psát vaše zkušenosti se snačkou acer?Ale opravdu jen ti kdo ho vlastní-vlastnili.Nepotřebuju názory lidí co jeho kámošova babička měla acer a nefungoval atd atd..Takže pokud máte jen averzi vůči značce acer radši prosím ani nepište.Hodně čtu,že se acer zlepšil tak chci právě zjistit jestli je to pravda a prosím pište jak je to dlouho co jste ho měli.
ACER Aspire 6920G-582G32MN Gemstone Blue,Intel Core 2 Duo T5800,NVIDIA GeForce 9500M GS s až 1280 MB v TurboCache,320 GB, 5400 RPM, WINDOWS 7 beta
tak já mám TravelMate 5730 a ke kvalitě nemůžu nic podotknou naprosto vynikající zpracování vše vypadá kvalitně a zatím naprosto bez problému, bratranci mají Acery přes 2 roky bez jakýholiv problému... ale dřív na tom nebyl tak dobře, nevím jak jsou na tom řadi Extansa a Aspire ale TM jednoznačně nejlepší poměr\výkon
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
jackosn:
cau, tu mas cely topic:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=17798
jinak souhlas s Pythonem, chtit vykon (a vzdat se rozliseni), klidne bych travelmate koupil. aspire trochu ale pokulhavaji, na denni noseni to neni, ale neni to nejhorsi (ve sve tride - tzn.multimedialy, dal bych predsnot aspiru pred asusem napr.)
kamosova extensa me pomerne prekvapila, ted nevim, jaky to mel presny model, akorat vim, ze to byl nejaky uplne levny model a na tu cenu to nebylo spatne (tusim ho stala neco mezi 10-15k), je i plno notebooku kolem 20k s horsim telem, v nejnizsi cenove tride bych ji klidne vzal, popr. levne hp compaq
cau, tu mas cely topic:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=17798
jinak souhlas s Pythonem, chtit vykon (a vzdat se rozliseni), klidne bych travelmate koupil. aspire trochu ale pokulhavaji, na denni noseni to neni, ale neni to nejhorsi (ve sve tride - tzn.multimedialy, dal bych predsnot aspiru pred asusem napr.)
kamosova extensa me pomerne prekvapila, ted nevim, jaky to mel presny model, akorat vim, ze to byl nejaky uplne levny model a na tu cenu to nebylo spatne (tusim ho stala neco mezi 10-15k), je i plno notebooku kolem 20k s horsim telem, v nejnizsi cenove tride bych ji klidne vzal, popr. levne hp compaq
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Aha ja jsem to nenašel,nevěděl jsem,že už je to založený

EDIT:možná by bylo lepší ten druhej topic označit jako "oznámení" pro lepší přehlednost a myslím si že to pomůže hodně lidem..
ACER Aspire 6920G-582G32MN Gemstone Blue,Intel Core 2 Duo T5800,NVIDIA GeForce 9500M GS s až 1280 MB v TurboCache,320 GB, 5400 RPM, WINDOWS 7 beta