Dálkové ovládání u dv7 1080
Dálkové ovládání u dv7 1080
Zdravím, mám menší problém, vlastním dv7 1080 s integrovaným TV tunerem. K dispozici jsou dva dálkové ovladače, jeden velký, ten funguje normálně, a potom jeden klasický malý, který se zasunuje do počítače. Ten malý mi ale NEFUNGUJE, baterka je vložená a od začátku nic. Prosím poraďte, co s tím. Moc děkuji 

tak driverama to asi nebude, kdyz velkej ovladac funguje-myslim ze maj stejnej senzor. tak jedine reklamace. snad by ale na reklamaci slo dat jenom to ovladani, to by snad takovej problem nebyl.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
Vyřešeno!
Baterka v tom malém ovládání je menší, než ta ve větším ovládání. Přišel jsem na to, když jsem je chtěl přehodit, jestli náhodou není jedna z nich vybitá. Tu velkou jsem narval do toho malého a šel
Takže jsem to vrátil zpátky a do malého ovladače dal kousek papírku, který tu teňoučkou baterečku přitlačí na kontakty. POZOR však na větší sílu, baterečka tam nerada drží, a když ji přimáčknete, odlepí se vám přední stříbrný kryt ovladače
Prostě šmejd by "Made in China" :/
Mějte se všichni
Baterka v tom malém ovládání je menší, než ta ve větším ovládání. Přišel jsem na to, když jsem je chtěl přehodit, jestli náhodou není jedna z nich vybitá. Tu velkou jsem narval do toho malého a šel

Takže jsem to vrátil zpátky a do malého ovladače dal kousek papírku, který tu teňoučkou baterečku přitlačí na kontakty. POZOR však na větší sílu, baterečka tam nerada drží, a když ji přimáčknete, odlepí se vám přední stříbrný kryt ovladače

Mějte se všichni

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“