První dojmy z Windows 7 na NB
niekde som cital, ze na RC z bety upgrade nebude mozny, ale presny opak som zas cital na zahranicnom fore, kde typek pisal ze upgrade uspesne zanim, aj ked dost dlho trval, tak neviem. Asi sa to predsa len da.
Prave som ho prehnal cez vlite a uz vypalujem instalacku, tak sa tiez podelim so svojimi skusenostami.
Ty si uplne mimo... Aspon vidim, ze si system bud vobec neskusal, alebo jednoducho nemas pokrocile znalosti o systeme a nedokazes si ho prisposobit. Zato ale system nemoze.
O akom taskbare tu hovorime?
Prave som ho prehnal cez vlite a uz vypalujem instalacku, tak sa tiez podelim so svojimi skusenostami.
kiposukjange píše:Nevím proč Vista nikdy víckrát, mně připadá Win7 uplně to samý akorát s blbě "vylepšeným" task barem, což mně moc nepasuje, za 1) je to hrozně velký a za 2) nepřehledný. A že by to bylo rychlejší jak Vista bych teda neřek.
Ty si uplne mimo... Aspon vidim, ze si system bud vobec neskusal, alebo jednoducho nemas pokrocile znalosti o systeme a nedokazes si ho prisposobit. Zato ale system nemoze.
O akom taskbare tu hovorime?
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
Tak pánové, už jedu na Windows 7 RC build 7100. W7 používám od dob buildu 7000, postupně šlo upgradovat až z buildu 7068 se mu nechtělo, ale po úpravě souboru cversion.ini v adresáři Sources na instalačním médiu jsem mohl upgradovat. Nevím jestli je možné upgradovat z Vist či XP (zřejmě ne).
Rychlost je opravdu lepší jak u Visty.
Rychlost je opravdu lepší jak u Visty.
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“