to taktovani jsem zkousel s nejnovejsim SetFSB, je tam PLL podobny tomu co je v GX700.
bohuzel po dvou nasilnych vypnutich notesu jsou si Silego PLL SLG8SP512, ktery je v notebooku, a SLG8SP513, ktery je v SetFSB, podobny asi jen vyrobcem ale tak treba Debugger necha nahlednou pod poklicku tajemstvi jeho vysledku.
SETFSB nepozna pll chip msi gx700,takze nam to nepomoze.Ale mozno Debugger ma pravdu kto nevie googlit nech ani racej netaktuje asi preto nas tu natahuje a nic nepovie.
kdyz na oba kouknete maji uplne jiny pinout. ono by stacilo poladit to v SetFSB, jenze rozumnet tomu lepe, sice jsem neco uz kdysi ladil na 855pm chipsetu pomoci jedny utility co taky nastavovala registry, jenze tam jsme k tomu mel soubor s uplnym popisem kde bylo polopate napsano co jaky bit jednotlivych registru dela
tady by to slo udelat pomoci ladiciho modu v SetFSB a vyse pridanych linku na datasheety.
jenze kvuli praci a unave proste nemam cas se tim zabyvat vic jak hodinu denne a to stejne nerucim za vysledek.
EDIT: tak jsem to prosel, jestli nedelam nekde chybu tak vyznam jednotlivych registru je mezi 512 a 513 stejny, takze nevim kde je problem
chtěl jsem se zeptat na výměnu pasty pod CPU a grafikou....na CPU jsou 4 velký stříbrný šrouby ale ten heatpipe pokračuje ještě doleva a končí nad nějakým kusem plechu u WIFI modulu, jak mám po odšroubování těch šroubů sundat celý ten chladící systém?ten konec heatpipe se mi zdá přilepenej
@ bassaqq - autor cerpal info zhruba 2 tydny nad mainboardem MS-1719x jinak hezkej clanek...
Lidicky - Reknu Vam, bez HW modifikace mainboardu to jenom tak kliknutim mysi nepude
Nestiham moc casove (taky PM nebudu a nemam sanci resit) a dat myslenky na papir resp. sepsat to trolinku na urovni na forum kce svuj cas, plus u toho pro Vas (komunitu tady a fandy MSI) dokoncuji vlastni utilitku pro OC'ing GX700 a HW kompatibilnich masin -> kdo si pocka, ten se docka
Tak ja som si ju nataktoval na plnohodnotnu geforce 9600 gt 650/900/1625. v 3dmark 2006 v rozliseni 1024x768 ostatne bolo na default mi to dalo 7890bodov