Toshiba Satellite A300 20c
-
Falko
Toshiba Satellite A300 20c
zdravim vespolek zakoupil sem tento notas s vistama a chtel sem nainstalovat XP ovladace sem si jiz na xp pripravil ale pri botu skoci modra smrt a konec pry je to nejak od vyrobce chranene nebo co prosim poradte co stim diky moc 
-
alfah4ns
- guru
to chraneni vyrobcem je blbost, to jen xp v sobe nemivaji ovladace pro sata disky.
takze muzes v biosu prepnout ze sata na ahci (proste vypnout sata) a pak instalovat, nebo pomoci nlite upravit instalacku a ovladaace pro sata integrovat do instalacky win.
hodnekrat se to tu resilo, tak kdyztak hledej.
takze muzes v biosu prepnout ze sata na ahci (proste vypnout sata) a pak instalovat, nebo pomoci nlite upravit instalacku a ovladaace pro sata integrovat do instalacky win.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
Falko
diky skusim a hledal sem anenasel presto diky mocalfah4ns píše:to chraneni vyrobcem je blbost, to jen xp v sobe nemivaji ovladace pro sata disky.
musel sem nastavit Compatibility pak to slo pri ahci to nereagovalo.
-
Falko
-
Falko
-
Dorota
- píše často
-
Falko
-
Dorota
- píše často
-
Falko
-
orgasmic
- Moderátor
-
Dorota
- píše často
Vidíš, na to jsem nevzpoměl, to může být ono. A pokud ne, driver pro XP na conexant high definition audio sosneš přímo ze stránek toshiby- je tam, díval jsem se. Jen měj na paměti, že než ho nainstaluješ, musíš mít už nainstalený "Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio".
HP 4520s WT290EA#ARL
Toshiba Satellite A200-1ZB
Toshiba Satellite A200-1ZB
-
Falko
uf se utoho teda potim neslo by tedy dat me odkas na stazeni obou na tosibe sem smejdil a nic Kdybych moc neobtezoval ? dikyDorota píše:Vidíš, na to jsem nevzpoměl, to může být ono. A pokud ne, driver pro XP na conexant high definition audio sosneš přímo ze stránek toshiby- je tam, díval jsem se. Jen měj na paměti, že než ho nainstaluješ, musíš mít už nainstalený "Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio".
-
Dorota
- píše často