WIFI

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
vauxhall

WIFI

Příspěvekod vauxhall » 14 kvě 2007 00:04

Cafte co vsetko potrebujem k rozbehaniu wifi na notebooku alebo ako to rozbehat myslim tym chytit nejaku siet konfiguracia wifi ....

FloydPink
píše často

Příspěvekod FloydPink » 14 kvě 2007 07:04

potřebuješ wifi kartu, ovladače k ní, a sítě ti rozpozná Win XP Prof.

vauxhall

Příspěvekod vauxhall » 14 kvě 2007 11:10

to samo v notebooku vsetko mam ale co potom ????? ked mi aj najde nejaku
alebo ked je signal slaby???????

mata80
píše často

Příspěvekod mata80 » 14 kvě 2007 11:17

No když ji najde tak dáš připojit a pokud nebude zaheslovaná tak máš vyhráno..
Ovšem pokud je špatnej signal tak s tim nic nenaděláš.. Maximálně se přesunout ke zdroji signalu nebo externí anténu..

jimmyjames
guru

Příspěvekod jimmyjames » 14 kvě 2007 11:20

Nechapu, proc to resis.. Pokud jeste notas nemas, tk je to naprosto bezpredmetne. Pokud mas, tak snad sam vidis, ne? Ty ovladaci programy jsou naprosto primitivni...to zvladne i male decko... tkz zadny strach ;)

PCtvor
píše často

Příspěvekod PCtvor » 16 kvě 2007 11:59

Mas dve moznosti:
1) pripojit se ke stavajici Wifi siti - to pak kontaktuj poskytovatele a on ti rekne podrobnosti... druh kodovani, heslo apod.
2) udelat si vlastni sit..... ja mam adsl modem+wifi accespoint a desktop pres lan a notas pres wifi..... kvalita a sila signalu ovlivnuje rychlost pripojeni a z vlastni zkusenosti ti muzu rict ze i s jednou carkou signalu se da upgradovat pres windows update, no v nouzi jde propojit dva pocitace pres wifi ad-host spojeni, bez nutnosti acces pointu

pokud se rozhlidnesh po internetu(treba pres google) tak najdesh specializovanejsi clanky a fora nez zde, ale pamatuj zakladni pravidla
1) nekrad spojeni... da se to odhalit! (musis mit trosku pomedomi o proncipu wifi)
2) pouzivej kodovani (aspon WPA)
3) alfanumericky hesla co nejdelsi(cim delsi tim bezpecnejsi), heslo pravidelne mnen
4) snizeni vykonu jen na nejnutnejsi uroven.... kdyz te cracker neslisi nemuze se ani nabourat
5) u acces pointu prenastav administratorsky heslo(haby tam nebylo to od vyrobce)
6) pred vytvorenim site si over, ktere kanaly jsou volne

FloydPink
píše často

Příspěvekod FloydPink » 16 kvě 2007 12:54

Měl bych takový dotaz. Mám počák 1,3 GHz, ale jakmile se vytíží na 100% po dobu 3 sekund, wifi připojení mi spadne. Jakmile vytížení klesne po chvilce se zase připojí. Jinak mám wi-fi WL-5480USB. Nevíte jak bych to napravil abych zůstával připojený?

janzat
píše často

Příspěvekod janzat » 13 čer 2007 15:00

mám problém s WIFI pripojenim, nechci ale zadavat novej topic. Zniceho nic se mi na NB vyplo wifi spojeni, zacalo to opet vyhledavat site, naslo moji "domaci", ale nepripojilo se to automaticky.
Najedu do nastaveni, dam manulane teda connect a ono to chtelo heslo (nikdy predtim ne) je to zabezpecene pres 64bit kod. myslim. Heslo jsem 100% zadaval "domu", pokud ho ale zadam ted, napise mi to, ze heslo musi byt dlouhe minimalne 5 znaku.....vi nekdo co s tim?
Budu muset pichnout AP pres kabel a nastavit jine heslo? (byl by to celkem problem vzhledem k umisteni AP) Co se mohlo podelat????THX

Zpět na „Hardware“