Dobrý večer,
omlovám se za nové vlákno, ale byl jsem "vykázán" odtud http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=18842 .
Jak jsem již vedle napsal, po důkladném pročtení fóra a dlouhých jsem zjistil, že mám asi jiné priority, než primárně herní notebook.
Mám sumu 20k, které nechci znovu vydávat dříve než za dva roky.
Více, než výkon tedy potřebuji notebook stavěný na časté přenášení, kvalita především, což je obrat o 180°(tímto se omlouvám za vlákno minulé, sám jsem tu "evoluci" nečekal).
V tomto "novém" světle jsem zvažoval nad Tecrou A10-11M, ale nakonec se mi začalo pozdávat Lenovo celkově, především pak R500.
Pěkný, nenápadný design, výdrž baterie a naštěstí nehlučnost chlazení..
Čili, ve značce mám jasno, Lenovo.
Jen jsem se Vás chtěl zeptat, zda za 20k nevíte ještě o něčem lepším, zda jsem něco nepřehlédl..
Podmínky jsou minimálně stejná výdrž baterie, jako u R500, uhlopříčka 15-17", HHD 250 a více.. Cením si DDR3, ale není podmínkou. Matný monitor výhodou.
Děkuji
Lenovo R500
Jsou to vážně jen maličkosti. Třeba umístění klávesy Fn, USB porty jen na levé straně a ještě k tomu na stojato (a blízko u sebe), ono vůbec veškeré vývody jsou na levé straně. A pro někoho taky nestravitelné audio výstupy zepředu. Ale výhody jednoznačně převažují, teda aspoň pro mě.
LENOVO THINKPAD E530c, MacBook Air 13"
Zpět na „Jaký vybrat notebook“