T400 bych bral v úvahu ve stejné konfig (NM351MC) jako Latitude. Stejný procesor, přepínatelné grafiky, WXGA+ s LED. Jelikož bych to ale bral na IČO, musel bych k tomu ještě přikoupit záruku a taky bych rád 7200 disk - celkově by mě tedy T400 vyšel na nějakých 34500, což je zhruba o nějakých 3500 více než u Latitude. Cenově je to tedy velmi podobné a spíš sem čekal, že DELL bude o něco dražší jak Lenovo.
U Dellu mám strach z přehřívání a také ta čekací doba je dost krutá. Vím, že to tak u Dellu bývá. Sám jsem na XPS čekal dobré 3 měsíce. Každopádně teď nemám žádnou náhradu a být měsíc bez PC je pro mě dost nepředstavitelné, i když ne neřešitelné. Na druhou stranu se mi na Latitude líbí modernější design, 6ti článek v těle notebooku a taky ta podsvětlená klávesnice bude asi kapku něco jinýho než ledka na T400.
U T400 zase nehrozí žádné přehřívání a oproti E6400 je určitě tišší. Hlavně se zapnutou integrovanou grafikou to musí být studené jak chladnička
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Vadí mi ale přečuhující šestičlánek. Jinak pokud jsem to správně pochopil, Warhawkovi problémy s T500 jsou jen softwarouvou záležitostí a s XP vše běhá jak má. Taky je podle mě jen otázkou času, než se drivery vychytají i na Win7 (nebo Visty).
Osobně jsem o něco více nakloněn k Latitude, ale mám strach z horšího zpracování (už jsem viděl, jak jsou v Irsku "montážníci" schopni notebook zmrskat. V Polsku by to nebylo asi o nic lepší) a také z toho přehřívání, jelikož to byl u XPS můj největší problém a taky důvod všech reklamací.
No váhy jsou poměrně dost vyrovnané, což mi výběr moc neusnadnilo. Čekal jsem, že tu třeba lidi budou psát E6400 neber, tam co půl roku odchází to a to (nebo naopak) a ono nic
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Projdu si ještě zahraniční diskuze ohledně E6400 a toho přehřívání a to bude asi věc, která to všechno rozhodne
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)