První dojmy z Windows 7 na NB
Legálnost na to nemá vliv.
Pokud budeš instalovat ty 7ky na jiný, již vytvořený oddíl, pak je riziko ztráty dat minimální.
Nevím, jaký zavaděč mají Visty, každopádně ten jde z konzole zotavení vždycky obnovit.
Bez přímé instalace je možnost vyzkoušení pouze pomocí programů jako například VMWare nebo VirtualBox. Ale není to ono.
Pokud budeš instalovat ty 7ky na jiný, již vytvořený oddíl, pak je riziko ztráty dat minimální.
Nevím, jaký zavaděč mají Visty, každopádně ten jde z konzole zotavení vždycky obnovit.
Bez přímé instalace je možnost vyzkoušení pouze pomocí programů jako například VMWare nebo VirtualBox. Ale není to ono.
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]
české znaky
Pročetl jsem si celé vlákno, ale tohle jsem nikde nenašel. Zatím jsem zkoušel windows 7 jen přes virtual pc betaverzi, ale teď bych je chtěl hodit do nb jako hlavní systém místo Visty. Ale má otázku, jak je to s českými znaky v anglické verzi těch 7 dá se tam nastavit česká klávesnice? A české znaky se zobratují normálně? (internetový prohlížeč, hry, open office a tak)?
Jsem trochu zblblej s podpory znaků v palm Os, tak proto se ptám.
Jsem trochu zblblej s podpory znaků v palm Os, tak proto se ptám.
Toshiba Satellite A300D - 15H AMD Athlon™ 64 X2 TK-57 1.9GHz, 2,5GB RAM, ATI Mobility Radeon™ HD 3470 256MB, Crucial M4 SSD 64GB + 320GB WD Scorpio Black BJKT 7200ot Ubuntu 11.10
.
super moc díky bohužel má noťas momentálně půjčenej sestřenka, ale už se těším až ho přiveze a pak w7 snad mě nezklamou ps:radši se na češtinu ptám, to víš palm os naučí
Toshiba Satellite A300D - 15H AMD Athlon™ 64 X2 TK-57 1.9GHz, 2,5GB RAM, ATI Mobility Radeon™ HD 3470 256MB, Crucial M4 SSD 64GB + 320GB WD Scorpio Black BJKT 7200ot Ubuntu 11.10
Burys píše:super moc díky bohužel má noťas momentálně půjčenej sestřenka, ale už se těším až ho přiveze a pak w7 snad mě nezklamou ps:radši se na češtinu ptám, to víš palm os naučí
Snad nezklamou no. Já jsem z nich úplně nadšenej. Běží mi o dost lépe než XP. Aero je ve W7 luxus a perfektně se s ním pracuje. Okna se netrhají ani při vysoké zátěži počítače (narozdíl od XP).
Pokud počítač chvíli nepoužívám, spustí se indexace souborů. A mám pocit, že nemá vliv jen na normální uživatelské vyhledávání souborů. Načítání programů, co musí při spuštění zpracovat větší množství malých souborů, je totiž o poznání rychlejší (například CodeGear RAD Studio - zrychlení prvního startu z 20s na 5s!). Neřekl bych, že ty malé soubory má na starosti prefetcher (můžu se mýlit, samozřejmě).
A abych taky jen nechválil, tak výdrž baterie se lehce snížila. Samozřejmě s vypnutým Aerem. Kdybych ho nechal zapnuté, tak by se nedalo používat (kvůli podtaktované grafice). Tu výdrž snad oficiální ovladače časem vylepší.
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“