Dobrý den,
koupil jsem si Tecru A10-11M, kde je předinstalovaný windows Vista, který je zapráskaný programy a utilitamy od Toshiby. Neznáte nějaký soft, který by mi pomohl se jich zbavit. Další možnost je hodit si tam svoje OS, ale to beru jako poslední možnost.
Děkuji za každou radu.
Odstranění programů od Toshiby z Win Vista
Já vymazal ten antivirák a utility od googlu - Google postranní panel apod. Spoustu dalších nástrojů jsem tam nechal, ale stejně moc nezabírají, ani mi extra nevadí..
Spíš bych se potřeboval nějak zbavit banky hesel - nikde jsem nenašel, že by to šlo odinstalovat, stejně to v nových browserech nefaká, navíc se to mlátí pokud mám spuštěný oneNote a vyhazuje to plno chyb.
Spíš bych se potřeboval nějak zbavit banky hesel - nikde jsem nenašel, že by to šlo odinstalovat, stejně to v nových browserech nefaká, navíc se to mlátí pokud mám spuštěný oneNote a vyhazuje to plno chyb.
Toshiba Tecra A10-11M
Intel Core 2 Duo P8400, 2,26 GHz
Intel GMA X4500HD
3072 MB (DDRII, 800Mhz)
MS Windows 7 Professional 32bit
Intel Core 2 Duo P8400, 2,26 GHz
Intel GMA X4500HD
3072 MB (DDRII, 800Mhz)
MS Windows 7 Professional 32bit
-
- občas něco napíše
nejlepší je
Revo Uninstaller http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... staller/?g[hledano]=revo&g[oz]=1.83
najdeš tam všechny tošibovské programy a odstraní to i zápisy v registrech a ostatní bordel, který ti po odinstalaci zůstává v kompu. Všechny programy výhradně odstraňuji tímto nástrojem.
najdeš tam všechny tošibovské programy a odstraní to i zápisy v registrech a ostatní bordel, který ti po odinstalaci zůstává v kompu. Všechny programy výhradně odstraňuji tímto nástrojem.
Toshiba Satellite A300-1MM Intel T3200 Dual Core 2,0GHz, 3GB RAM, 250GB HDD, integrovaná grafika Intel GMA 4500M, Vista Home Premium 32bit
To, co říkáme o druhých nejvíce vypovídá o nás samotných.
To, co říkáme o druhých nejvíce vypovídá o nás samotných.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“