Usnuti cca 4s, probuzeni driv nez odklopis viko
A hibernace zalezi na poctu zapnutych programu atd.
Tyhle ThinkVantage utility se po stáhnutí nejdříve rozbalí (právě asi do té složky Windows/Drivers/) a pak je z té složky musíš přes Setup soubor nainstalovat.RakeW píše:Asi něco dělám špatně, ale když si stáhnu třeba Power Manager, tak mi to něco naisntaluje do Windows\Drivers, ale ani po restartu ho nikde nemůžu najít.
No není se čemu divit, ono žáden z Thinkpadího softu nejede ani pod Vistou jak by mělMatoH píše:ja som z toho v koncoch...ta sedmicka je uplne na P***, sak skoro nic s aplikacii pre TP nejde...
citacka odtlackov vyhadzuje chybu ked sa snazim nastavit odtlacky, // odtlacky uz idu s ovladacmi od UPEKa
easy eject mi pise ze nepodporuje win,
ThinkVantage tlacidlo nefunguje,
takisto mi nejde ani rescue and recovery po zapnuti PC a stlaceni modreho tlacidla,
naukazuje na displayi tie zelene ikony ked sa pridava hlas jas a pod.
sak po nainstalovani sedmicky uz ten notebook nieje to cim bol, vecsina funkcii ktorymi sa odlisoval je precnevie niekto ako to vratim na vistu? som skusal doinstalovat z netu rescue and recovery, ale nenajde ziadnu zalohu, a pritom na disku Q je original zaloha....aspon bola pred preinstalovanim, ale teraz tam ukazuje len par suborov s malou velkostou, ale pise ze disk je rovnako plny ako predtym
Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu.